Κόσμος

Ινδία: Πολιτικός έδωσε γαμήλιο δώρο στις νύφες ρόπαλα για να χτυπούν τους συζύγους τους αν τις κακοποιούν

Με διαφορετική κοινωνική πολιτική προωθεί η Ινδία, αφού ένας ινδός πολιτικός αποφάσισε να δώσει ως γαμήλιο δώρο... ρόπαλα!

Δεν πρόκειται για κάποιο... διακοσμητικό αντικείμενο, όπως τα βάζα ή τα μπολ που συνηθίζεται να κάνουν δώρο στα νέα ζευγάρια οι καλεσμένοι, αλλά για κάτι πολύ πρακτικό: Η «ευχή» του πολιτικού ήταν οι νύφες να χρησιμοποιήσουν τα ρόπαλα αυτά στην περίπτωση που οι άντρες τους μεθύσουν και επιχειρήσουν να τις κακοποιήσουν.

Συνολικά παραδόθηκαν 700 τέτοια ρόπαλα και άμεσα αναμένεται να παραδοθούν και τα υπόλοιπα από τα συνολικά 10.000 που περιλαμβάνονται στο πολύ ιδιαίτερο αυτό «πρόγραμμα».

Τα ρόπαλα, που μοιάζουν με εκείνα που χρησιμοποιούσαν οι παλιές νοικοκυρές για να τινάζουν τα ρούχα, παραδόθηκαν αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η μαζική τελετή που είχε οργανωθεί από την κυβέρνηση. Πάνω τους είναι χαραγμένες οι φράσεις: «Για μεθυσμένους νταήδες» και «η αστυνομία δεν θα παρέμβει».

Μιλώντας στις νύφες ο υπουργός Gopal Bhargava είπε στις νύφες να τα χρησιμοποιήσουν εφόσον δεν καταφέρουν να συνετίσουν τους άντρες τους με τα λόγια: «Αφήστε τα ρόπαλα να μιλήσουν», είπε χαρακτηριστικά!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...