Εκκλησία

Θρίλερ με τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Κύπρο - Ατύχημα στο αεροπλάνο!

Ένα ατύχημα σταμάτησε την πτήση που θα μετέφερε το Άγιο Φως από το Τελ Αβίβ στην Κύπρο. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο το αεροσκάφος δεν θα κάνει την πτήση, λόγω του ότι κρίθηκε μη ασφαλές το να ταξιδέψει.

Οι αρμόδιες Αρχές αμέσως βρέθηκαν σε συζητήσεις για να εξευρεθεί εναλλακτικός τρόπος μεταφοράς για το Άγιο Φως, καθώς όλα τα ιδιωτικά αεροσκάφη είναι κατειλημμένα και αυτό δημιουργεί επιπρόσθετο πρόβλημα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αεροσκάφος αναχώρησε από το αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να πάρει το Άγιο Φως από το Τέλ Αβίβ και να το μεταφέρει στην Κύπρο.

Το αεροσκάφος, που θα μετέφερε αρχικά το Άγιο Φως από το Τελ Αβίβ στη Λάρνανα, κατευθυνόταν προς τον δίαυλο απογείωσης, όταν συγκρούστηκε με όχημα που βρισκόταν κοντά στο δίαυλο. Από τη σύγκρουση δημιουργήθηκε πρόβλημα στον τροχό του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα οι αρχές να θεωρήσουν ότι δεν θα ήταν ασφαλές να γίνει η πτήση με το εν λόγω αεροπλάνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...