Ρωσία

Ερχεται Αρμαγεδδών: Η Ρωσία ακυρώνει όλες τις πτήσεις τσάρτερ προς την Τουρκία - Κανείς Ρώσος σε τουρκικό έδαφος!

Οι Ρωσικές Αεροπορικές εταιρείες έχουν λάβει προειδοποίηση από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για πιθανή ακύρωση όλων των πτήσεων τσάρτερ προς την Τουρκία γεγονός που σημαίνει ένα πράγμα: Έρχεται Αρμαγεδδών και κανείς Ρώσος δεν πρέπει να βρίσκεται σε τουρκικό έδαφος!

"Η "Rosaviatsia έστειλε τηλεγράφημα για την ακύρωση των πτήσεων τσάρτερ από τις Ρωσικές αεροπορικές εταιρείες προς την Τουρκία λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό" ανέφερε η ανακοίνωση.

"Σύμφωνα με το κείμενο της ανακοίνωσης που στάλθηκε από τηνRosaviatsiya σε όλες τις ρωσικές εταιρείες, η πιθανή ακύρωση όλων των πτήσεων τσάρτερ σχετίζεται με την πολιτική κατάσταση της Τουρκίας.

Είχε προηγηθεί και άλλο τηλεγράφημα από την Rosaviatsiya το οποίο καλούσε όλες ρωσικές αεροπορικές εταιρείες να λάβουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα όταν σχεδιάζουν πτήσεις τσάρτερ" ανέφερε η ανακοίνωση

Το τηλεγράφημα υπεγράφη από από τον Αναπληρωτή διευθυντή της Ρωσικής Πολιτικής Αεροπορίας, Oleg Kim.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2016 μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας είχαν διακοπεί οι πτήσεις τσάρτερ. Οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν τότε είχαν σχέση με την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από τουρκικά μαχητικά στον εναέριο χώρο της Συρίας.

Φυσικά όλο αυτό αξιολογείται ως "προειδοποίηση" και όχι ως απαγόρευση. Αυτό θα το δείξουν οι εξελίξεις των επόμενων ωρών αλλά όλα δείχνουν πως Ρώσος δεν θα πατήσει Τουρκία...

Mην ξεχνάμε ότι χτες όπως αποκάλυψε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, η Τουρκία έκανε υποδείξεις στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη ρωσική κυβέρνηση, προκειμένου η τελευταία να άρει τη στήριξή της στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ

!Μιλώντας σε τουρκικά ΜΜΕ, ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι διεμήνυσε στους Ρώσους πως δεν κάνουν σωστά βήματα στο θέμα της Συρίας. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ την Παρασκευή, ένα μέρος της οποίας φέρεται να αποκάλυψε σήμερα.

Όπως τόνισε ο Τούρκος υπουργός, η Άγκυρα παραμένει προσηλωμένη στην επίτευξη συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός, αλλά δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλή απέναντι στην αγριότητα μίας επίθεσης με χημικά όπλα.

«Θα πρέπει να παραιτηθείτε της επιμονής σας στον Άσαντ και να επιτρέψετε να ξεκινήσει η μετάβαση στην επόμενη μέρα», δήλωσε ο Τσαβούσογλου πως είπε στον Σεργκέι Λαβρόφ, αποτυπώνοντας τη θέση της Τουρκίας.

Eίναι ξεκάθαρο πως η Τουρκία παίρνει το μέρος των ΗΠΑ και η Ρωσία ρίχνει προειδοποιητικές βολές...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ