Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε ετοιμότητα τέθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις της Σερβίας: "Τούρκοι πράκτορες ετοιμάζουν για πόλεμο Θάτσι και Ράμα για τη Μεγάλη Αλβανία" - Κρίσιμες ώρες για την ύπαρξη των Σκοπίων - Ακροβολίστηκαν παραστρατιωτικές ομάδες

Καταιγιστικές εξελίξεις στα Σκόπια αλλά και ενδεχομένως σε ολόκληρα τα Βαλκάνια καθώς έχουμε πληροφορίες για πρόθεση εκδήλωσης πραξικοπήματος, εφαρμογή στρατιωτικού νόμου και πλήρη ανάπτυξη των σκοπιανών ενόπλων δυνάμεων σε όλη την χώρα και κυρίως στις  πόλεις του Γκοστιβάρ,  Στρούγκας και Στιπ. Σέρβοι και Βούλγαροι είναι και αυτοί με το δάχτυλο στη σκανδάλη ενώ το Βελιγράδι μιλάει ανοιχτά για τουρκικό σχέδιο και τούρκους πράκτορες που οργανώνουν το αντάρτικο των UCKάδων με σκοπό την" Μεγάλη Αλβανία".

«Ο Ερντογάν ετοιμάζει για πόλεμο Θάτσι και Ράμα για να κάνουν τη Μεγάλη Αλβανία» αναφέρουν οι Σέρβοι σύμφωνα με δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το σερβικό δημοσίευμα- αυτό που υπάρχει στο πρωτοσέλιδο- σημειώνει ότι Τούρκοι πράκτορες δρουν στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο για να ετοιμάσουν τον πόλεμο στα Δυτικά Βαλκάνια, μοιράζοντας όπλα και αντιαρματικές ρουκέτες.

Το σχέδιο αυτό ξεκινά με επίθεση στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, όπου υπάρχει σερβική πλειοψηφία και κατόπιν επεκτείνεται στο Κουμάνοβο και στην πόλη των Σκοπίων.

Τα χρήματα για την αγορά όπλα και τη διακίνησή τους τα προσφέρει ο Κοσοβάρος πολυεκατομμυριούχος, Μπεντζέτ Πατσόλι.

Οι Τούρκοι πράκτορες πιέζουν για την ενεργοποίηση του σχεδίου της «Μεγάλης Αλβανίας» αναφέρουν οι Σέρβοι.

Σέρβοι πράκτορες έχουν ανακαλύψει ότι υπάρχει συγχρονισμός Ράμα και Θάτσι για τη Μεγάλη Αλβανία και ότι αυτό γίνεται με συντονισμό και τη βοήθεια μίας ξένης υπηρεσίας πληροφοριών!

Οι Αλβανοί UCKάδες είναι πάνοπλοι έτοιμοι σε συγκεκριμένες  τοποθεσίες που πλειοψηφούν οι Αλβανοί και πολύ σύντομα θα επιτεθούν με πρόσχημα την άρνηση του προέδρου των Σκοπίων να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον ηγέτη της αντιπολίτευσης Ζ.Ζάεφ.

https://youtu.be/VnmhnT-bT0M?t=1

Σήμερα, είναι πιθανόν να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του Κοινοβουλίου των Σκοπίων, ο οποίος θα είναι άνθρωπος που έχουν συμφωνήσει από κοινού το αλβανικό κόμμα DUI και ο επικεφαλής του κόμματος της  Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης –SDSM, Ζόραν Ζάεφ, μετά από τη σύσκεψη .

Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί σήμερα,  η σχετική ψηφοφορία θα γίνει στο κοινοβούλιο αύριο στις 18:00. Θα ακολουθήσει κατόπιν η δημιουργία του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Πληροφορίες όμως από πηγές μέσα στην σκοπιανή κυβέρνηση αναφέρουν ότι αναμένεται ο πρόεδρος της χώρας Ιβάνοφ να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση πολέμου, με την δικαιολογία ότι απειλείται η ασφάλεια και η υπόσταση του σκοπιανού έθνους.

Σύμφωνα με πηγές το σχέδιο του πραξικοπήματος βασίζεται στην αποτυχημένη προσπάθεια του τουρκικού «πραξικοπήματος» και  προβλέπει ένα πρώτο μαζικό κύμα συλλήψεων περίπου 30 με 40 Αλβανών και Σλάβων  που βρίσκονται στην αντιπολίτευση, ενώ  αργότερα θα επεκταθεί σε συλλήψεις 300 ή 400 ατόμων της αντιπολίτευσης, της ΜΚΟ κοινωνίας των πολιτών, επιχειρηματιών και άλλων δημοσίων προσώπων που είναι προσκείμενα στην αντιπολίτευση.

Προβλέπεται  ακόμη το κλείσιμο όλων των κοινωνικών δικτύων και των μέσων ενημέρωσης προκειμένου να τεθούν υπό έλεγχο.

Πλέον είναι και θέμα ωρών να έχουμε την πρώτη ένοπλη αντιπαράθεση μετά από καιρό. Ο πρώην επικεφαλής των σκοπιανών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών της χώρας Βλαντιμίρ Πιβοβάνωφ μιλώντας στην κρατική τηλεόραση και το κανάλι TAG εκτιμά ότι η κατάσταση ασφαλείας στην ΠΓΔΜ είναι λίγο πριν την έκρηξη.

https://youtu.be/8tQEaFqNqU4?t=1

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απερχόμενη κυβέρνηση είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει σενάρια αποσταθεροποίησης που το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί καν να φανταστεί.

Μονάδες τεθωρακισμένων ευρίσκονται στην έξοδο του χωριού Nova Breznica όπου δεκάδες ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ  κινούνται προς την περιοχή  «Jasen» στα Σκόπια έχοντας λάβει όλες τις προφυλάξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δύναμη αυτή ετοιμάζεται να «συλλάβει»  υποτιθέμενους «πραξικοπηματίες» ενώ το πολιτικό σκηνικό στην χώρα είναι σε πλήρη αναβρασμό.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι επί της οδού τοποθετήθηκαν φάροι για τον περιορισμό της λωρίδας κυκλοφορίας προκειμένου να περάσουν στρατιωτικά οχήματα τα οποία ήταν φορτωμένα εμπορεύματα.

«Η φάλαγγα των αρμάτων και των ΤΟΜΑ πολύ μεγάλη και έχει προορισμό το  Jasen. Οι στρατιωτικές δυνάμεις έχουν ειδική άδεια από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας», αναφέρει αξιωματούχος χωρίς όμως να τονίζει ποια είναι η αποστολή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η  πολιτική κρίση που έχει δημιουργηθεί στα Σκόπια έχει προκαλέσει μια εστία αποσταθεροποίησης για τα Βαλκάνια και έχει δοθεί η ευκαιρία στον αλβανικό εθνικισμό να αναβιώσει.

Το VMRO – DPMNE κατηγορεί το κόμμα SDSM του Ζόραν Ζάεφ για τον αποκλεισμό και την αναβολή διεξαγωγής  τοπικών εκλογών, ενώ δεν κρύβει την απογοήτευσή του για την άρνηση του ίδιου να καταδικάσει  τη λεγόμενη αλβανική πλατφόρμα και την πρόθεση ορισμένων κέντρων να διχοτομήσουν την ΠΓΔΜ .

 Εντωμεταξύ 3000 ένοπλοι Αλβανοί έχουν περάσει από το Κόσσοβο στο Τέτοβο τις τελευταίες ημέρες και οραματίζονται ήδη  την δημιουργία μιας «μεγάλης Αλβανίας».

Υπενθυμίζουμε ότι οσκοπιανός στρατός παρέμεινε από το Πάσχα μέσα στους στρατώνες ενώ αντιπροσωπεία αξιωματικών που επιλέχθηκε  από τον επικεφαλής του κόμματος VMRO προετοιμάζει μαζί με τους προεδρικούς συμβούλους τις επόμενες κινήσεις του Προέδρου.

Όλοι οι αξιωματούχοι του κόμματος αυτού  και πάνω απ ‘όλα, ο Ιβάνοφ, ο Γκρουέφσκι και οι οικογένειες τους σε περίπτωση κήρυξη κατάστασης πολέμου θα μεταφερθούν στο «Jasen». Ανώτεροι αξιωματικοί ανέφεραν ότι οι αποθήκες που υπάρχουν έτοιμες στην περιοχή μπορούν  να φιλοξενήσουν  περίπου 100 άτομα.

Σε αυτήν την περίπτωση οι Αλβανοί του ΑΝΑ ( απελευθερωτικός στρατός των Αλβανών) θα κηρύξει ένοπλη επανάσταση και με τα όπλα στα χέρια θα έχουμε εσωτερικό πόλεμο , παρόμοιο με το 2001 , ο οποίος θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Η διάχυση του πολέμου προς την Ελλάδα  και το Μαυροβούνιο  είναι κάτι παραπάνω από πιθανή .

Τονίζεται επίσης ότι σήμερα έχουμε έκτακτη σύγκλιση ΚΥΣΕΑ εδώ στην Αθήνα όπου θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις με την Τουρκία , τα Σκόπια και γενικά στα Βαλκάνια.

Το θέμα των Σκοπίων εισήλθε αιφνιδιαστικά στην ατζέντα μετά τις πληροφορίες που μετέφερε η Σερβίδα Υπουργός υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας πριν τρεις ημέρες σε συνάντηση της με το κ. Κατρούγκαλο.

Οι Σέρβοι μας « σφύριξαν» ότι έρχεται καταιγίδα από τα Βόρεια για αυτό πρέπει να έχουμε το νου μας και έτσι θα γίνει .

https://youtu.be/OWvzdySspiE?t=1

https://youtu.be/TONJNNC7Pb4?t=2

https://youtu.be/kXVeH3YePOU?t=2

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ