Πολιτική

Γεννηματά: Συνέδριο «σταθμός» για τον ενιαίο φορέα της προοδευτικής παράταξης

Για συνέδριο θέσεων τον Ιούνιο με στόχο να γίνει ένα ακόμη βήμα για τον νέο και ενιαίο φορέα των προοδευτικών δυνάμεων μίλησε η Φώφη Γεννηματά, ανοίγοντας τις εργασίες της 7ης κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είναι λογικό, βέβαια, έκλεισε γρήγορα το κεφάλαιο των εσωκομματικών προκειμένου να αναφερθεί στην κατάσταση που έχει βρεθεί η χώρα. Η κυρία Γεννηματά έκανε λόγο για «κυβέρνηση των αποτυχιών» και επισήμανε ότι «τα νέα μέτρα έχουν την υπογραφή του κυρίου Τσίπρα».

Αν και έθεσε ως στόχο την ανάγκη να φύγει η κυβέρνηση χαρακτήρισε γραφική την επιμονή στο αίτημα των εκλογών, για τις οποίες προέβλεψε πάντως ότι θα γίνουν πριν από τη λήξη της θητείας της κυβέρνησης.

«Το ερώτημα είναι πως θα λύσουμε τα προβλήματα της Ελλάδας, η χώρα δεν έχει ανάγκη από μία ακόμη κυβέρνηση μιας χρήσης» προσέθεσε. Στο πλαίσιο αυτό, επέμεινε στην αυτόνομη πορεία του ΠΑΣΟΚ και την εθνική συνεννόηση στη βάση ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...