Ρωσία

Αγριεύουν τα πράγματα: Σε εφαρμογή σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ρωσίας μετά την έκρηξη στην Αγία Πετρούπολη και τις διαδηλώσεις - Πως θα αντιδράσει ο Β.Πούτιν; (εικόνες, βίντεο)



Σε εφαρμογή έχει τεθεί σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ρωσίας το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες όπως είχαμε αναφέρει στο άρθρο μας H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες όπου είχαμε επισημάνει ότι η έντονη και «δυναμική» παρουσία του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Reuters, με πάρα πολλούς δημοσιογράφους που είχαν «ακροβολιστεί» σε όλη την αχανή ρωσική επικράτεια αποδεικνύει ότι η δύση ετοιμάζει σχέδιο «εσωτερικής ανωμαλίας» στην χώρα το επόμενο διάστημα, κάτι το οποίο γνωρίζει το Κρεμλίνο.

Στις διαδηλώσεις εκείνες, ένας αστυνομικός έπεσε νεκρός από δολοφονικό χτύπημα.

Η οργάνωση "'Yellow Duck" στις διαδηλώσεις στη Ρωσία θεωρείται "αποτύπωμα" του Τ.Σόρος.


Πριν λίγο μάθαμε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν ενημερώθηκε για τις εκρήξεις στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης ενώ άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας και πληροφοριών έζωσαν την περιοχή. 

Ο Ρώσος πρόεδρος   βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη για επίσκεψη εργασίας, ενημερώθηκε με λεπτομέρειες σχετικά με την έκρηξη στο μετρό στην πόλη, σύμφωνα με τον  γραμματέα τύπου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Oμάδα έμπειρων ερευνητών και εγκληματολόγων από της FSB είναι καθ'οδόν  από την Μόσχα στην Αγ. Πετρούπολη όπου σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις έγιναν οι δύο εκρήξεις στο μετρό, δήλωσε η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης  Σβετλάνα  Πατρένκο. 

«Στην Αγία Πετρούπολη έχει αποσταλεί ομάδα έμπειρων ερευνητών και εγκληματολόγων από τα κεντρικά γραφεία της ειδικής επιτροπής ασφαλείας» είπε η ίδια .

Στην περιοχή Strelna κοντά στην Αγία Πετρούπολη ευρίσκεται το Konstantinovsky Palace, όπου σήμερα Δευτέρα, ο Πούτιν θα έχει συνομιλίες με τον ομόλογό του της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, αλλά κάποιοι προφανώς από την «δύση» ήθελαν να δώσουν ένα «μήνυμα» και στους δύο.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε διαδηλώσεις στη Λευκορωσία ή για να είμαστε ξεκάθαροι, νέα πλατεία Μειντάν.

Η εικόνα που βλέπετε άλλωστε είναι η ίδια με το Κίεβο...Πίσω από το δράμα ενός "ηθοποιού" βρίσκονται οπλισμένοι άντρες..

Η έκρηξη προφανώς  στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης η οποία μετά την Μόσχα είναι η μεγαλύτερη πόλη της χώρας, μόνο τυχαία δεν ήταν και ενδεχομένως να αποτελεί «κρίκο» στην αλυσίδα των ενεργειών που ήδη έχουν ξεκινήσει και έχουν στόχο την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, (εντελώς άκαιρα)  η ρωσική αντιπολίτευση με επικεφαλής τον Αλεξέι Ναβάλνι, έβγαλε στον δρόμο πολλών ρωσικών πόλεων μερικές χιλιάδες διαδηλωτών κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Ν.Μενβεντέφ για πλουτισμό και διασπάθιση δημόσιου χρήματος.

Το αποτέλεσμα ήταν  ρωσικό δικαστήριο να επιβάλει ποινή φυλάκισης 15 ημερών στον ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, τον οποίο κατηγόρησε για ανυπακοή σε αστυνομικό στη διάρκεια των μαζικών διαδηλώσεων της Κυριακής.

Η ουσία όμως  σύμφωνα με τουρκικό ΜΜΕ ήταν η περίεργη μεγάλη σε αριθμό παρουσία «δημοσιογράφων» του Reuters σε πολλές ρωσικές πόλεις σαν να περίμεναν οι ίδιοι να μεταδώσουν κάτι.

Αυτό σύμφωνα με κοινωνικά δίκτυα δεν πέρασε απαρατήρητο καθόλου από τις έμπειρες ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Το πιο πιθανό θα είναι και στην προκειμένη περίπτωση να «φορτώσουν» την έκρηξη σε Τσετσένους αυτονομιστές μόνο που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για «δουλειά» έμπειρων «τρομοκρατών», σε ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα  μετρό στην Ρωσία με εκατοντάδες κάμερες και άνδρες ασφαλείας. 

Tαυτόχρονα, με διαδηλώσεις στο Μίνσκ επιχειρούν την ανατροπή του εκλεγμένου προέδρου Alexander Lukashenko επιχειρώντας να φτάσουν ακόμη πιο «κοντά» στη Μόσχα περικυκλώνοντάς την.

Οι διαδηλώσεις πρακτικά ξεκίνησαν από τον Φεβρουάριο, όταν στις 17 του μηνός περίπου 2500 διαδηλωτές κατέβηκαν στην κεντρική της πρωτεύουσας της Λευκορωσίας για να διαδηλώσουν για την προθεσμία που είχε δοθεί από την κυβέρνηση για την καταβολή του φόρου του 2016 που έληγε στις 20 Φεβρουαρίου.

Οι διαδηλώσεις άρχισαν να γίνονται πιο έντονες και τελικά στις 9 Μαρτίου ο Lukashenko δήλωσε πως αναστέλλει την προκαταβολή του φόρου μέχρι να εξεταστεί μια νέα οικονομική πολιτική.

Πολύ γρήγορα οι «μάσκες» έπεσαν και οι διαδηλώσεις τώρα είχαν το ίδιο αίτημα: Την παραίτηση του Λευκορώσου προέδρου.

Η τηλεόραση της χώρας έδειξε ντοκουμέντα όπου αυτοκίνητα SUV με ουκρανικές πινακίδες έμπαιναν στα σύνορα μεταφέροντας όπλα ενώ η αστυνομία της χώρας συνέλαβε πάνω από 20 Ουκρανούς «επαγγελματίες» διαδηλωτές στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες οπλισμού.

«Το ουκρανικό σενάριο δεν θα συμβεί στην Λευκορωσία με εμένα ως πρόεδρο. Δεν θα επιτρέψω την επανάληψη ενός ουκρανικού σεναρίου στη Λευκορωσία», είπε πιο συγκεκριμένα ο Lukashenko για να συμπληρώσει:

«Κάποιοι επιχειρούν να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση και χρησιμοποιούν δικά μας κακοποιά στοιχειά (σ.σ. για την ακρίβεια χρησιμοποίησε τη λέξη scumbags) για αυτό. Συμπεριφέρονται όλοι ως αντάρτες. Κρύβουν όπλα, χειροβομβίδες, μαχαίρια, ρόπαλα, Λένε πως θέλουν να διδάξουν στα παιδία να είναι πατριώτες. Με τι; Με χειροβομβίδες;» αναρωτήθηκε.

Παράλληλα ο Lukashenko προειδοποίησε: «Υπάρχει μια γραμμή που κανείς δεν πρέπει και δεν θα περάσει. Κανένας δεν επιτρέπεται να παραβιάσει το νόμο και το Σύνταγμα της χώρας. Εάν οι αρχές αποτύχουν να το δουν αυτό τότε θα υπάρξει μια αλυσιδωτή αντίδραση που θα είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει, γιατί θα εμπλακούν εκατομμύρια άνθρωποι».

Σε άρθρο μας με τίτλο (Οι λόγοι για τους οποίους η «παγκόσμια ελίτ» μισεί τη Ρωσία. Ετοιμάζεται «πόλεμος» Ρωσίας-ΗΠΑ στα Βαλκάνια;), είχαμε αναφέρει ότι πράγματι, από ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί  λόγοι για τους οποίους η παγκόσμια ελίτ μισεί τη Ρωσία.

Όχι επειδή οι Ρώσοι είναι ξενοφοβικοί, αλλά λόγω των πολλών βασικών παραγόντων που καθιστούν τη Ρωσία μια ενιαία παγκόσμια δύναμη, σε σύγκριση με παρόμοιες χώρες.

Η Ρωσία είναι μια ανεξάρτητη χώρα. Δεν είναι δυνατόν να  ελεγχθεί η χώρα αυτή από κάποια ελίτ,  μέσω «ενός τηλεχειριστηρίου από το εξωτερικό» , όπως  συμβαίνει  με τις περισσότερες χώρες ειδικά στην Ευρώπη.

Αυτό  όμως δεν αρέσει  καθόλου στην  παγκόσμια «σκοτεινή» ελίτ !  Ειδικά από οργανώσεις όπως η «Ανοικτή Κοινωνία» του περιβόητου μεγιστάνα Τ. Σόρος.

Η Ρωσία έχει απαγορεύσει την δράση των «φιλανθρωπικών  οργανώσεων» που ιδρύθηκαν από τον δισεκατομμυριούχο Τ.Σόρος, τονίζοντας  ότι αυτές αποτελούν  απειλή για την εθνική ασφάλεια και το σύνταγμα της Ρωσίας.

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι οι δύο κλάδοι του δικτύου Σόρος που αφορούν  φιλανθρωπικές οργανώσεις, το  «κοινωνικό ανοικτό ταμείο» και το  «Ινστιτούτο ανοικτής κοινωνίας», ευρίσκονται στην «λίστα» των ξένων μη κυβερνητικών οργανώσεων των οποίων οι δραστηριότητες θεωρούνται  «ανεπιθύμητες» στην ρωσική επικράτεια και εκδιώχθηκαν κακήν κακώς.

Δεν είναι εύκολο να «μολυνθεί» η ρωσική κοινωνία από την δράση τέτοιου τύπου οργανώσεων με την συμπαράσταση μυστικών υπηρεσιών εκ των έσω , είτε πρόκειται για την  CIA, είτε για την βρετανική MI6 οδηγώντας σε εξεγέρσεις στο εσωτερικό της χώρας, διότι οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας αγρυπνούν συνεχώς.

Για αυτό ενδεχομένως να ξεκινήσουν ένα κύμα «βίας» σε ολόκληρη την χώρα θέλοντας να πετύχουν την κάμψη του ηθικού των Ρώσων σε ένα παρόμοιο σχέδιο με την Τουρκία , αλλά ξεχνούν ότι ο Πούτιν σκέπτεται και κινείται ως πράκτορας και θα τους «πιάσει » εξαπίνης.

Δείτε εικόνες από τις διαδηλώσεις στις 2 χώρες.

https://youtu.be/H72pzSzCmDc
https://twitter.com/WarfareWW/status/848899297814904833
//platform.twitter.com/widgets.js
https://twitter.com/RT_com/status/848879612193099787
//platform.twitter.com/widgets.js
https://twitter.com/RT_com/status/848872892741939201
//platform.twitter.com/widgets.js
https://twitter.com/insider_ts/status/848889021313011712
//platform.twitter.com/widgets.js

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...