Εκκλησία

Ένα συγκλονιστικό βίντεο: Ο Ιερέας τραβάει με λαστιχάκι αίμα μέσα από το δέντρο!

Το παρακάτω καταπληκτικό βίντεο δημοσιεύθηκε στο facebook από το χρήστη Nikos Bovolos. Η λήψη έχει γίνει στον Άγιο Νικόλαο του χωριού Βούνενα της Θεσσαλίας.

Παπάς έχει χώσει λαστιχάκι σε δέντρο όπου ρέει αίμα ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ και από κάτω πιστοί να παίρνουν το θαυματουργό ΑΙΜΑ.

Ο π. Τιμόθεος θυμάται και εξιστορεί στην «Κιβωτό της Ορθοδοξίας»: «Την Καθαρά Δευτέρα είχε έρθει να προσκυνήσει μια οικογένεια από τα Γρεβενά, μα όσο και αν προσευχόταν δεν έβγαζε κάποιο αίμα το δέντρο. Αντίθετα, ένα μικρό κοριτσάκι εκείνη την ημέρα παρακαλούσε τον πατέρα του, ο οποίος δεν πολυπίστευε…, να το αφήσει να πάει να μαζέψει αίμα από ένα δέντρο. Πράγματι, το άφησε και το αίμα έτρεχε άφθονο… Μόλις το είδε με τα μάτια του, τα ’χασε…». «Όλα είναι θέμα πίστης και θέλησης», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Mάλιστα, ύστερα από εξέταση που έγινε στο Χημείο του Κράτους, στέλνοντας το “αίμα» του Αγίου, έλαβαν την απάντηση ότι «όντως αυτό το κόκκινο υγρό περιέχει στοιχεία γνήσια και αληθινά ανθρώπινου αίματος και ότι δεν μπορεί να καταταχτεί σε κάποια γνωστή ομάδα αίματος».

Άγιος Νικόλαος στο χωριό Βούνενα της Θεσσαλίας.

 

https://www.facebook.com/100012951074612/videos/278386402603060/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ