Πολιτική

Όνομα – έκπληξη ετοιμάζεται για τον Δήμο Αθηναίων - Ποιος είναι;

Πλώρη για την Πλατεία Κοτζιά και τον Δήμο Αθηναίων φαίνεται πως βάζει πρώην υπουργός της ΝΔ.

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης ετοιμάζεται να κατέβει για τη θέση του Γιώργου Καμίνη.

Μετά την αθωωτική απόφαση για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, που, ως γνωστόν, αφορούσε και στον ίδιο, ο υπουργός της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή δείχνει να ιχνηλατεί το τοπίο προκειμένου να επιστρέφει στην πολιτική σκηνή μετά από αποστασιοποίηση ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών, προορισμός ενδέχεται να μην είναι η Βουλή -αν και είναι πιθανό να τον δούμε στις επόμενες εκλογές στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.- αλλά ο Δήμος Αθηναίων. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το τελευταίο διάστημα έχουν λάβει χώρα πολλές «γαλάζιες» μαζώξεις, ως αποτέλεσμα πρωτοβουλιών από στελέχη της ΟΝΝΕΔ που ανήκουν στη γενιά του Γιώργου Βουλγαράκη, συζητώντας το ενδεχόμενο ο πρώην υπουργός να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου της Αθήνας.

Οι τελευταίοι παρουσίασαν στον πρώην υπουργό την ιδέα να κατέβει στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2019, διεκδικώντας τον δήμο της πρωτεύουσας, θεωρώντας ότι έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τον Γιώργο Καμίνη.

Αν και η πρωτοβουλία δεν ξεκίνησε από τον ίδιο, μαθαίνουμε ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης αντιμετώπισε με ενδιαφέρον την πρόταση, πιστεύοντας πως η Αθήνα παρουσιάζει μια εικόνα παρακμής σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν, η οποία δεν αρμόζει σε πρωτεύουσα χώρας την οποία εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ