Υγεία

Υπερσύγχρονη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής από τις Ένοπλες Δυνάμεις (εικόνες)

Σε λειτουργία έχει τεθεί Από την Δευτέρα 27 Μαρτίου η Διακλαδική Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ).

Η ΜΙΥΑ συστάθηκε και ενεργοποιήθηκε με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας στους δικαιούχους ιατρικής περίθαλψης και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) καθώς και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ).

Η μονάδα στεγάζεται σε ειδική πτέρυγα του ΝΝΑ. Η οργάνωση και η λειτουργία της είναι σύμφωνες με την ισχύουσα νομοθεσία και περιλαμβάνει χώρους υποδοχής, εξεταστήρια, εμβρυολογικό εργαστήριο, χειρουργείο, χώρο ανάνηψης, εργαστήριο σπέρματος και τράπεζα κρυοσυντήρησης.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της μονάδος είναι εξοπλισμένες και εφοδιασμένες με τεχνολογίες και προϊόντα υψηλών διεθνών προδιαγραφών, ελέγχοντας και παρατηρώντας διαρκώς τις συνθήκες περιβάλλοντος, ώστε να επιτυγχάνονται τα μέγιστα ποσοστά επιτυχίας στα υπογόνιμα ζευγάρια που προσφεύγουν σε αυτήν. Όλες οι διαδικασίες και διεργασίες εκτελούνται μέσω προτύπων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας.

ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η λειτουργία της ΜΙΥΑ, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της μέριμνας για το προσωπικό, θα συμβάλει τόσο στην άρση προβλημάτων υπογονιμότητας στελεχών των ΕΔ όσο και στην δραστική περιστολή της οικονομικής επιβάρυνσης τους λόγω του υψηλού κόστους των σχετικών θεραπειών. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της ΜΙΥΑ είναι: 2107261939, 2107261946.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...