Κοινωνία

Το Love Story του Σώρρα με την «στρατηγό» του - H γνωριμία, το body building και οι απανωτές απάτες

«Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα» λέει ένα γνωστό απόφθεγμα, και στην περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παίρνει «χρυσό» στην παρανομία, φαίνεται πως ισχύει απόλυτα, καθώς ιθύνων νους του «φαινομένου Σώρρας» είναι η ίδια του η σύζυγος!

Για την Βάια Ρουγκλίου από τη Θεσσαλονίκη ο λόγος, την γυναίκα που «κατευθύνει» τον επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Χαμηλών τόνων αλλά υψηλών ικανοτήτων, η Βάια Ρουγκλίου είναι αυτό που λέμε το «αφεντικό» του σπιτιού, και ας βγαίνει άλλη εικόνα προς τα έξω.

ΤO LOVE STORY ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Όπως διαβάζουμε στη «Real News», Αρτέμης και Βάια είναι αυτό που λέμε «πλασμένοι ο ένας για τον άλλον». Οι δυο τους γνωρίστηκαν την δεκαετία του ’80 στην Πάτρα, όταν ήταν ακόμα πολύ νέοι. Εκείνος μόλις 21 και εκείνη λίγο μικρότερη, φοιτήτρια στο ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων της πόλης.

Η μοιραία τους γνωριμία έμελλε να γίνει σε ένα τοπικό γυμναστήριο. Ακολουθώντας την μόδα της εποχής, ο Αρτέμης Σώρρας ασχολούνταν ενεργά με το body-building, έχοντας «χτίσει» γραμμωμένο κορμί, καθώς περνούσε ατελείωτες ώρες κάνοντας όργανα, ενώ συμμετείχε και σε διαγωνισμούς.

Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, και ο γάμος δεν άργησε να έρθει. Μαζί μ΄αυτόν όμως, ήρθαν και οι παρανομίες.

Δίχως να έχουν μεγάλη οικονομική ευχέρεια, (ο Σώρρας τότε δούλευε οικοδομή), πείθουν τον δικηγόρο Φώτη Λεπίδα να τους παντρέψει.

Σιγά σιγά, βάζουν μπρος το μεγαλόπνοο σχέδιο της δημιουργίας του μορφώματος «Ελλήνων Συνέλευσις», ενώ παράλληλα έχουν να αντιμετωπίσουν και τις συγκρούσεις με τα πεθερικά του Σώρρα (και γονείς της Βάιας) οι οποίοι δεν εγκρίνουν τον τρόπο ζωής του γαμπρού και της κόρης τους.

Η «ΨΗΛΗ» ΚΑΙ Ο «ΚΟΝΤΟΣ»-ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

Λόγω της διαφοράς ύψους τους, πολλοί συνήθιζαν να τους αποκαλούν «η ψηλή και ο κοντός».

Δίχως να έχουν όρια και ηθικούς φραγμούς στα επαγγελματικά τους βήματα, αρχίζουν να ισχυρίζονται πως είναι οι «σωτήρες της Ελλάδος».

Το «φαινόμενο Σώρρα» άρχισε να δημιουργείται από τη στιγμή που παντρεύτηκε αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντος του. Η γυναίκα του με την οποία απέκτησαν τρία κορίτσια και ένα αγόρι, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία του Αρτέμη Σώρρα.

Η «ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΗ» ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ

Όσοι έπεσαν θύματα τους, περιγράφουν την Ρουγκλίου ως μια «ιδιαίτερα έξυπνη και δυναμική γυναίκα» που μπροστά σε τρίτους κρατούσε χαμηλούς τόνους. Ακόμα και όταν γινόταν στόχος σχολιασμού από τον ίδιο τον Σώρρα που πολλές φορές της μιλούσε αυταρχικά μπροστά σε τρίτους, ή όταν φίλοι και γνωστοί σχολίαζαν τα ιδιαίτερα αδύνατα πόδια της.

Η Βάια είχε τον «τρόπο» να αφήνει τον Σώρρα να διεκπεραιώνει τις δύσκολες υποθέσεις, παρόλο που εκείνη διέθετε καλύτερη παρουσία και λέγειν. Ωστόσο όταν οι πόρτες του σπιτιού έκλειναν, εκείνη γινόταν το αφεντικό.

Αυτό το γνώριζε και ο κουμπάρος τους, Φώτης Λεπίδας, ο οποίος δήλωσε:

«Αυτή είναι η απατεώνισσα. Αυτή τα δημιούργησε όλα, καθώς εμφανίζεται ως γραμματιζούμενη επειδή έχει τελειώσει ένα ΤΕΙ σε αντίθεση με τον Σώρρα που είναι τελειόφοιτος… Δημοτικού. Έχει βάλει μπροστά αυτόν τον ηλίθιο ο οποίος διαθέτει μια λαϊκή αυθεντικότητα και καταφέρνει να πείθει κόσμο, και αυτή από πίσω στήνει σενάρια για το πώς θα εξαπατήσουν τον κόσμο».

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Το ζευγάρι με τα χρόνια κατάφερε να έρθει σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας της Πάτρας που κατείχαν υψηλά αξιώματα και θέσεις. Μάλιστα τους καλούσαν σπίτι τους για να τους κάνουν το τραπέζι, χτίζοντας έτσι την δημόσια εικόνα τους. Όταν έφτανε η κατάλληλη στιγμή, από όλους τους ζητούσαν και από κάτι.

Πριν την εξαφάνιση της την περασμένη εβδομάδα, η σύζυγος Σώρρα εμφανίστηκε τελευταία φορά στους διαδρόμους του δικαστηρίου της Πάτρας. Μόλις αντιλήφθηκε ότι δεν θα πάρει αναβολή, «την έκανε»… τρέχοντας. Άλλωστε εκείνη συνήθιζε να διεκπεραιώνει όλα αυτά τα χρόνια δικαστικές υποθέσεις, καθώς τους κυνηγούσαν «λιτοί και δεμένοι» που έχασαν χιλιάδες ευρώ επειδή έκαναν το λάθος να τους εμπιστευτούν και να «συνεργαστούν» μαζί τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ