Μέση Ανατολή

Ρ.Τ.Ερντογάν και Σαουδάραβες ετοιμάζουν εθνολογικό σοκ στην Ευρώπη: Στέλνουν εκατ. μουσουλμάνους ξεκινώντας θρησκευτικό πόλεμο!

Αυτό που λαμβάνει χώρα ακριβώς σε Ευρώπη και Τουρκία έχει ενδεχομένως άμεση σχέση με ένα τρομερό σχέδιο των διεφθαρμένων Σεΐχηδων της Σ.Αραβίας και του Τούρκου Σουλτάνου Ερντογάν, με στόχο να αλωθεί  η Ευρώπη με όπλο την μαζική μετανάστευση μουσουλμάνων μεταναστών.

Αυτό το διαπιστώσαμε κιόλας ειδικά μετά την κόντρα Τουρκίας και Ολλανδίας, όταν τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν την ύπαρξη 400.000 Τούρκων στην χώρα, οι οποίοι φέρονται να επηρεάζουν "καταστάσεις" με την κάθοδο τους στο δρόμο.    

Η Συμβουλευτική Συνέλευση (Σούρα) της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισε να προχωρήσει με την ανάπτυξη ενός  άνευ προηγουμένου νομοσχεδίου, σύμφωνα με το οποίο θα απελαθούν όλοι οι παράνομοι μετανάστες, που ζουν και εργάζονται  στην επικράτεια του αραβικού βασιλείου.

Οι αρχές έχουν αποφασίσει να προβούν σε αυτό  το βήμα, φοβούμενοι ότι περίπου τα πέντε εκατομμύρια των μεταναστών μπορεί να αποκτήσουν κάποια στιγμή  πλήρη πολιτικά δικαιώματα εντός της χώρας.

Το σενάριο της απέλασης  μεταναστών δεν είναι κάτι νέο στην Σαουδική Αραβία, αλλά οι ιδιαιτερότητες αυτού του σχεδίου νόμου, αναμένεται να επηρεάσει  αυτούς τους περίπου 5 εκατομμύρια ανθρώπους, κάτι το οποίο μεταφράζεται στο  ένα έκτο του πληθυσμού της χώρας.

Που θα κατευθυνθούν όμως αυτά τα πέντε εκατομμύρια μετανάστες ; ….φυσικότατα στην Ευρώπη και μαζί με τα τρία εκατομμύρια στην Τουρκία θα απλωθούν σε πολλές χώρες στην ΕΕ , προκαλώντας εθνολογικό «σοκ».

Τουρκική και Σαουδαραβική πολιτική ελίτ μοιράζονται τις ίδιες ακραίες ιδέες για το Ισλάμ και τους «σταυροφόρους» Ευρωπαίους οι οποίοι πρέπει να κατακτηθούν σε μια επανάληψη της εισβολής των Αράβων το 600 μχ στην ίδια περιοχή .

Τότε όμως και πάλι την Ευρώπη έσωσε κυρίως το Βυζάντιο και κάτι παλαβοί Ιππότες στο Πουατιέ της Γαλλίας , τώρα ποιος θα την σώσει;

Σύμφωνα με ειδικούς το κύμα μετανάστευσης προς την Σαουδική Αραβία,  μια χώρα πλούσια με  χρήματα του πετρελαίου και  άνετη σε πολλούς τομείς, έχει φτάσει σε τέτοιες διαστάσεις, ώστε το σύνολο του τομέα της οικονομίας να ελέγχεται από τους ξένους .

Οι αρχές στο Ριάντ προτίθενται  να προτείνουν στο βασιλιά να τελειώσει αυτή την κατάσταση με αυτόν τον νόμο.

Σύμφωνα με την αραβική έκδοση της εφημερίδας  Al Hayat, η απόφαση για απέλαση όλων των μεταναστών εξετάζεται  στο πλαίσιο του σχεδίου «Vision-2030» και στο πλαίσιο του αγώνα κατά της εξάρτησης από τα βασικά προϊόντα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία επίσης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ξένο εργατικό δυναμικό.

Σε άρθρο μας με τίτλο (Οι χώρες του Κόλπου «σπρώχνουν» τα εκατομμύρια των προσφύγων για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη!), αναφέραμε ότι γίνεται πολύς λόγος για την τεράστια  προσφυγική κρίση που έχει ενσκήψει στην Ευρώπη αλλά   και για την  αποτυχία των δυτικών κυβερνήσεων να ανταποκριθούν επαρκώς σε αυτήν.

Ωστόσο, σύμφωνα με  αμυντικούς αναλυτές υπάρχουν πάνω από  4 εκατομμύρια εν δυνάμει «μουσουλμάνοι «στρατιώτες»/πρόσφυγες (νεαροί οι περισσότεροι στην ηλικία σε ποσοστό 90%) που πρόκειται να «εισβάλουν στην Ευρώπη με τις «ευλογίες» των χωρών του Κόλπου, αναφέρει δημοσίευμα.

Πρόκειται για σχέδιο των ισλαμικών μοναρχιών του Περσικού Κόλπου, οι οποίες   έχουν βάλει για τα καλά  στο «μάτι» την Ευρώπη και επιθυμούν να πράξουν αυτό που ελέω Βυζαντίου  δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν οι Σαρακηνοί  « πρόγονοι τους»(!!)

Οι χώρες αυτές σύμφωνα με Ρώσους και άλλους  στρατιωτικούς αναλυτές ,  πριν κάποιους μήνες συγκρότησαν το αποκαλούμενο και Αραβικό ΝΑΤΟ (Ο νέος στρατός των χωρών του συνασπισμού GCC  αποτελείται από έξι κράτη-μέλη (Μπαχρέιν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν Σαουδική Αραβία), συγκροτώντας ένα πανίσχυρο στρατιωτικό οργανισμό .

Το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ και το Κατάρ έχουν συμβάλει στην αύξηση των συγκρούσεων στην Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν , ΤΩΡΑ ετοιμάζονται να δράσουν και στην Τσετσενία, Τατζικιστάν και γενικώς ΠΕΡΙΞ της  Κασπίας Θάλασσας, με «ΑΠΛΕΤΗ»  χρηματοδότηση ΟΛΩΝ των οργανώσεων των Τζιχαντιστών.

Αυτό είναι το σχέδιο τους, το οποίο είναι μεγάλο και κυρίως άνομο στοχεύοντας στην ψυχή και την καρδιά όλων των Ευρωπαίων χριστιανών, αλλά και των Ρώσων, κάτι το οποίο γνωρίζει ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν και θα δράσει ανάλογα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...