Αρχείο

Που οδεύει η Ελλάδα μετά από τρία μνημόνια και η ΕΕ μετά την εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων; Τι αναφέρει έκθεση των ΗΠΑ

Η ελληνική κοινωνία έχει φτάσει ακριβώς στα όρια της μετά την παρέλευση 7 χρόνων συνεχούς προσπαθειών αποσταθεροποιήσεως της χώρας.

Η ανεργία, η ανέχεια, η εγκληματικότητα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και προμηνύουν νέες εξελίξεις .

Η οικονομία τόσο των νοικοκυριών, όσο και του κράτους πνέει τα λοίσθια οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια στην κοινωνική έκρηξη, ή τουλάχιστον σε κάτι παρόμοιο .

Η ουσία όμως είναι ότι κάποιοι σε ΕΕ και ΔΝΤ έχουν στόχο αυτό ακριβώς με σκοπό όχι μόνο την υφαρπαγή των υδρογονανθράκων αλλά και της ίδια της ελληνικής γης, για αυτό και τους εξυπηρετούν όλα αυτά τα σενάρια.

Η παράνομη μετανάστευση είναι εκτός ελέγχου, η εγκληματικότητα αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Το πολιτικό σύστημα είναι ανήμπορο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών ενώ τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης ευρίσκονται σε «άλλη χώρα».

Η ελληνική ορθόδοξη θρησκεία δέχεται την ευρεία επίθεση από το Ισλάμ ενώ το Τζαμί που κατασκευάζεται στο Βοτανικό θα προσελκύσει χιλιάδες πιστούς αμφιβόλου ποιότητας , πολλοί εκ των οποίων θα έχουν σχέσεις με ακραίους ισλαμιστές  .

Σε λίγο διάστημα θα δούμε και στην Ελλάδα φαινόμενα όπως το Παρίσι, όπου μουσουλμάνοι οι οποίοι συγκροτούν ληστρικές ομάδες επιτίθενται σε λευκούς Γάλλους οδηγώντας τους ίδιους να μετοικίσουν σε άλλες περιοχές .

Θέλουν όλοι αυτοί να μετοικίσουν οι Έλληνες πολίτες και να αποχωρήσουν και από την ίδια την χώρα  τους, αυτό είναι το άνομο σχέδιο τους και όλα τα υπόλοιπα περί οικονομικής κρίσης και πολέμων είναι απλά οι «δικαιολογίες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ την ίδια στιγμή προσπαθεί να «γαντζωθεί» στην εξουσία μη κατανοώντας όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ότι απαιτείται πανεθνική προσπάθεια για να εξέλθει η Ελλάδα από τον «βούρκο» της οικονομικής δουλείας .

Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικού ινστιτούτου:« όταν ένα πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο, όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν μόνο προπαγάνδα και δεν πληροφορούν, όταν κάποιοι λίγοι  ελέγχουν τα πάντα και όταν το πολιτικό σύστημα δεν λαμβάνει υπόψη  το Σύνταγμα και τη βούληση της πλειοψηφίας,  τότε, έχουμε σοβαρό πολιτικό «πρόβλημα» που οδηγεί σε αναρχία και εξεγέρσεις .

Όταν σε μια δημοκρατία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους α εκφράσουν πραγματικά τις απόψεις αυτές , χάνοντας την επαφή με την πραγματικότητα , τότε ξαναζούμε την " άλωση της βασιλεύουσας" το 1204 , "την εισβολή στην Κύπρο" και πολλά άλλα.

Την Ελλάδα η νέα τάξη πραγμάτων φροντίζει κάθε 30-40 χρόνια να της επιφέρει και μία τραγωδία για να μην σηκώσουμε ποτέ κεφάλι.

Ξεχνούν κάποιοι την ιστορία η οποία όμως εκδικείται και μάλιστα με αμείλικτο τρόπο.

Σε άρθρο μας με τίτλο (Το αμερικανικό ινστιτούτο «Stratfor» προβλέπει τεράστιες προκλήσεις το επόμενο διάστημα για την Ελλάδα ενώ η ΕΕ χωρίζεται «στα δύο»), αναφέραμε ότι  λόγω της παρατεταμένης κρίσης χρέους στην πατρίδα μας το γνωστό αμερικανικό γεωπολιτικό ινστιτούτο «Stratfor Intelligence»  κυκλοφόρησε  έκθεση, με την οποία παρουσιάζει μια  μάλλον απαισιόδοξη εκτίμηση για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Το ινστιτούτο  προβλέπει ότι τον μήνα Μάιο, η ελληνική κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει   μία από τις μεγαλύτερες  προκλήσεις, καθώς   η κρίση των προσφύγων και η αναθεώρηση του οικονομικού προγράμματος διάσωσης θα φτάσουν σε λίαν οριακό  σημείο.

Βασίζοντας τις υποθέσεις τους στην  πεποίθηση ότι η μεταναστευτική κρίση της Ευρώπης δεν πρόκειται να λυθεί  λίαν συντόμως από την «αργοκίνητη» ΕΕ, οι συντάκτες της έκθεσης θεωρούν ότι τα  κλειστά σύνορα στην περιοχή των Βαλκανίων θα διατηρηθούν,  ανεξάρτητα από το τι αποφασίζουν οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών.

Αυτό μεταφράζεται στο γεγονός ότι η Ελλάδα θα γίνει «αποθήκη εκατομμυρίων ψυχών» , και ότι η χώρα μας κινδυνεύει να αλλοιωθεί ακόμη και  εθνολογικά από αυτήν την «εισβολή» προσφύγων/μεταναστών.

Η έκθεση του Stratfor επίσης δεν αποκλείει την απομόνωση  της Ελλάδος  από τη ζώνη του Σένγκεν, εξέλιξη η οποία, θα εκτροχιάσει το οικονομικό πρόγραμμα διάσωσης.

Αναφέρουν επίσης οι Αμερικανοί, τις   δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι οποίες είναι οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές.

Είναι  κατανοητό η πατρίδα μας το επόμενο διάστημα γίνεται το επίκεντρο  εξελίξεων που θα απασχολήσουν ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο .

Σε μια έκθεση με τίτλο «Η Γερμανία έχει ανησυχητικά  σχέδια για τη Νότια Ευρώπη»,  το ινστιτούτο «Stratfor» αξιολογεί επίσης το πρόσφατο σχέδιο που υπέβαλε το Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων και ζητεί την εισαγωγή μηχανισμών bail-in,  ως  προσπάθεια της Γερμανίας να εξασφαλίσει  ότι η Νότια Ευρώπη δεν θα γίνει βάρος για την ίδια και ότι οι χώρες της Βόρειας Ευρώπης θα αποτελέσουν την νέα ευρωζώνη, κινούμενες πιο κοντά σε μια δημοσιονομική και πολιτική ένωση. 

Η Ευρώπη θα χωριστεί σε «Βόρεια» και «Νότια». Ο Νότος θα δημιουργήσει μια άλλη ένωση την «Μεσογειακή Ένωση» λόγω των τεράστιων διαφωνιών με τον «Βορρά», σύμφωνα με ξένα γεωπολιτικά ινστιτούτα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...