Κοινωνία

Παντελής Παντελίδης: Ραγδαίες εξελίξεις! Η νέα έρευνα DNA που ανατρέπει τα δεδομένα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη.

Νέος πραγματογνώμονας και νέος ιατροδικαστής θα διοριστούν προκειμένου να εξετάσουν τα στοιχεία και να αποφανθούν αν τα τραύματα του Παντελή Παντελίδη συνάδουν με την θέση όπου καθόταν. Επίσης, θα γίνει νέα έρευνα για ταυτοποίηση του DNA που βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του μοιραίου αυτοκινήτου με αυτό της Φρόσως Κυριάκου.

Μάλιστα, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, οι δύο συνεπιβάτιδες του Παντελή Παντελίδη, μετά την προκαταρκτική εξέταση αναμένεται να κληθούν για παροχή εξηγήσεων ως προς τις κατηγορίες της οικογένειας του τραγουδιστή για ψευδορκία και των δύο και για ανθρωποκτονία από αμέλεια στη Φρόσω Κυριάκου. Οι κοπέλες θα κληθούν με την ιδιότητα του υπόπτου και όχι του μάρτυρα.

Η συγκεκριμένη διαδικασία αναμένεται να κρατήσει αρκετούς μήνες και ενδεχομένως να επιφέρει ανατροπές στην πολύκροτη υπόθεση. Και αυτό γιατί ο αρμόδιος εισαγγελέας στον οποίο θα επιστρέψει ο φάκελος μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης θα αποφασίσει αν θα πρέπει τελικά να απαγγελθούν κατηγορίες στις δύο κοπέλες για τα συγκεκριμένα αδικήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...