Αρχείο

Οι καλύτεροι διαφημιστές της τεχνολογίας του Αντιχρίστου

Τα ολογράμματα είναι κατά πολλούς η τεχνολογία του μέλλοντος.

Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός τοις πάσι κοσμολόγος Στίβεν Χόγκινγκ, ο οποίος μίλησε στον Χονγκ Κονγκ για την ζωή και τη δουλειά του πάνω στην τεχνολογία των ολογραμμάτων.

Ωστόσο το ότι μίλησε στην άλλη άκρη του κόσμου μπροστά σε κοινό εκατοντάδων ανθρώπων, δεν συνεπάγεται και φυσική παρουσία, καθώς ο ίδιος χρησιμοποίησε προηγμένη τεχνολογία ολογραμμάτων.

Η τεχνολογία αυτή μάλιστα έχει τύχει καλών κριτικών στην πολιτική και έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στη Γαλλία σε προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Το ακόμη πιο…επαναστατικό, είναι πως οι θεατές στην συγκεκριμένη ομιλία δεν χρειάστηκαν καν να βάλουν τα γυαλιά 3D, όπως τουλάχιστον γινόταν σε ανάλογες περιπτώσεις μέχρι σήμερα.

Αυτοί είναι οι πλέον κατάλληλοι άνθρωποι που προετοιμάζουν τον κόσμο για την «υπερτεχνολογία» του μελλοντικού παγκόσμιου ηγέτη.

el.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...