Κυπριακό

Ν. Κοτζιάς: «Η Κύπρος χρειάζεται την ενίσχυση όλων μας - Μαζί να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν»

«Η Κύπρος είναι συγκίνηση, αγάπη και ελπίδα», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μετά την παρέλαση στην Λευκωσία μαθητών, φοιτητών, παλαιών πολεμιστών, προσκόπων και άλλων οργανωμένων συνόλων, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Το χαιρετισμό της παρέλασης μπροστά από το οίκημα της πρεσβείας της Ελλάδος, δέχθηκαν οι υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Ελλάδος, Ιωάννης Κασουλίδης και Νίκος Κοτζιάς αντίστοιχα, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο πρέσβης της Ελλάδος, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Κύπρου.

Στην δήλωση του ο κ. Κοτζιάς χρησιμοποίησε τους στίχους του ποιητή, ο οποίος παρομοιάζει την Κύπρο με «χρυσοπράσινο φύλλο, ριγμένο στο πέλαγος». Την Κύπρο, είπε, όλοι πρέπει να προστατεύουμε, να ενισχύουμε και να αγκαλιάζουμε τον λαό της. «Μαζί να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν», κατέληξε ο Έλληνας υπουργός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...