Κοινωνία

Μύκονος: 25χρονος μοτοσυκλετιστής βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο (βίντεο)

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 25χρονο μοτοσικλετιστή, σημειώθηκε  το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι της Μυκόνου. Ειδικότερα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με το μηχανάκι του νεαρού με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.  Όλα ξεκίνησαν τις μεσημβρινές ώρες, ο νεαρός που εργάζεται ως delivery κινούνταν στην περιοχή του νέου λιμανιού του νησιού των ανέμων.

Όπως φαίνεται από το βίντεο ο μοτοσικλετιστής μπήκε με ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα, την ίδια στιγμή που έβγαινε από το λιμάνι ένα φορτηγάκι με μικρή ταχύτητα. Βλέποντας το βαν, ο 25χρονος τρομάζει, πατάει απότομα φρένο και πέφτει στο έδαφος. Με το θώρακα χτυπάει επάνω στους τροχούς του φορτηγού, του οποίου ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να περάσει από πάνω του. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο άτυχος υπάλληλος,  δεν είχε σημάδια ζωής (σφιγμό και αναπνοή) και έκαναν μεγάλη προσπάθεια να τον επαναφέρουν τόσο στη διακομιδή του προς το κέντρο υγείας, όσο και εκεί με την ιατρό υπηρεσίας. Όμως δεν τα κατάφεραν... Το θύμα ήταν 25 ετών, αλβανικής καταγωγής και είχε κατέβει από την Αθήνα τον Δεκέμβριο για να εργαστεί στο νησί της Μυκόνου. Την έρευνα του δυστυχήματος έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Μυκόνου σε συνεργασία με ειδικούς εμπειρογνώμονες.

https://youtu.be/1jqMguRG9ao

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...