Εκκλησία της Ελλάδος

Μεγαλειώδες άδειασμα του Μανώλη Σφακιανάκη σε Ιεράρχες που τρέμουν το διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απάντηση σε μερικούς τρομοκρατημένους από την δυναμική του διαδικτύου Ιεράρχες, όπως ο Μητροπολίτης Καισαριανής Δανιήλ, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε “εγώ δεν χρησιμοποιώ το διαδίκτυο για να προστατέψω την ψυχή μου”, έδωσε ο ε.α στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, εξειδικευμένος σε θέματα ηλεκτρονικού εγκλήματος, κ. Μανώλης Σφακιανάκης.

Ο Στρατηγός βρέθηκε στη Σπάρτη, όπου στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν Αγίου Νικολάου Σπάρτης, αμέσως μετά την πανήγυρη της Συνάξεως των Λακώνων Αγίων, μίλησε για λίγο λέγοντας πως το “φως είναι και μέσα από το διαδίκτυο” και χαρακτήρισε “αδιανόητο” και “λάθος” να λένε κάποιοι πως το διαδίκτυο είναι κακό, ενώ έκανε παρομοίωση με το ηλεκτρικό ρεύμα λέγοντας “έτσι και το διαδίκτυο ήρθε για να φέρει φως, αλλά χρειάζονται κανόνες”!

Μίλησε για τους κανόνες ασφαλούς πλοήγησης, ζήτησε να μην παρασυρόμαστε από παραπλανητικές ειδήσεις που στόχο έχουν να πλήξουν πχ την Μητρόπολη, και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να ενημερώνονται από τις σοβαρές ιστοσελίδες.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=2eBglhMKx1o

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...