Πολιτική

Λεβέντης: Έρχονται και μου ζητάνε μέσον για μπουν στην εντατική (βίντεο)


Στα προβλήματα στον χώρο της Υγείας αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής του προς τον Πρωθυπουργό.

Ανησυχούμε για αυτά που συμβαίνουν με την οικονομία, ενόσω δεν τελειώνει η διαπραγμάτευση, αλλά και στο θέμα της υγείας ο κόσμος είναι ανάστατος, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Φτάνουν στο γραφείο μου άνθρωποι και μου λένε να βάλουμε μέσον για να μπουν σε εντατική. Χρειάζεται μέσον εν έτει 2017 για να μπει κάποιος στην εντατική;» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Αναφερόμενος στη λίστα φαρμάκων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διερωτήθηκε: «Μειώσαμε τα φάρμακα. Μήπως όμως στη λίστα των φαρμάκων υπάρχουν φάρμακα που χρειάζονται στους ασθενείς;. Έγινε σωστή αξιολόγηση στη λίστα φαρμάκων;».

Ο κ. Λεβέντης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση για την διαπραγμάτευση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναρωτήθηκε αν ενεργούν από μόνα τους όσα κυβερνητικά στελέχη μιλούν για την ανάγκη υπερψήφισης των μέτρων από ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή. «Ενεργούν από μόνοι τους ή έχουν τη συγκατάθεσή σας;» είπε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό. «Αν έχουν τη συγκατάθεσή σας σημαίνει ότι μέσα σας δεν έχει ωριμάσει η άποψη ότι η διαπραγμάτευση μπορεί να είναι επιτυχής» πρόσθεσε.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ σημειώνοντας: «Εγώ δεν θα πω αυτά που λέει η Ν.Δ., δηλαδή 'Υπογράψτε γρήγορα, αλλά δεν ψηφίζω'».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ