Αρχείο

Η «φωτιά» που έχει ξεσπάσει στα Βαλκάνια απειλεί και την Ελλάδα - Ανασύρουν βρετανικούς χάρτες οι Αλβανοί για να παρουσιάσουν την... «Μεγάλη Αλβανία»

Ντοκουμέντα ,  στοιχεία και ενδείξεις σε συνδυασμό με γεγονότα σε ΠΓΔΜ και Κοσσυφοπέδιο αποδεικνύουν καθημερινά το σχέδιο του ΝΑΤΟ για την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» που βολεύει και την Τουρκία.

Σήμερα ο αλβανικός τύπος παρουσιάζει βρετανικά έγγραφα που φέρεται να αποκαλύπτουν ένα ειδικό χάρτη περίπου δύο αιώνων, ο οποίος  ονομάζεται «Χάρτης της Αλβανίας»( !!!!).

Αυτός ο χάρτης δημοσιεύθηκε το 1820, πριν ακόμη γίνει ανεξάρτητη η  Ελλάδα και  βρίσκεται σε ένα βιβλίο ενός Βρετανού που είχε επισκεφθεί αυτά τα μέρη την εποχή εκείνη αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα .

Το παρόν έγγραφο έχει  ως ονόματα, τοπωνύμια αλβανικά διοικητικά τμήματα ή επαρχίες. Φέρεται να παρουσιάζονται  ονόματα όπως Muzakëria, Toskëria, Δελβίνο, Κόνιτσα , και μερικά ονόματα των πόλεων που σήμερα δεν αναγνωρίζονται ή δεν χρησιμοποιούνται.

Όπως  το όνομα της επαρχίας των Τσάμηδων και αυτός είναι ο χάρτης της νότιας Αλβανίας του 1820!, καταλήγει το άρθρο .

Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις των Αλβανών ειδικά προς την Ελλάδα με την οποία έχουν πολλά « νιτερέσα» ειδικά για το θέμα των Τσάμηδων και της βαρείας Ηπείρου.

Σε άρθρο μας με τίτλο (Τσάμηδες: Ο στρατός μας(UCC) ζητάει την «απελευθέρωση» των εδαφών μας σε Ελλάδα – Σκόπια – Μαυροβούνιο και την δημιουργία κράτους), αναφέραμε πολύ εύστοχα ότι οι  Αλβανοί ετοιμάζονται πιθανότατα με τουρκική προτροπή και υπόγεια στήριξη, να  αιματοκυλίσουν και πάλι  τα Βαλκάνια, με την «φωτιά» να φτάνει ακόμη και εντός Ελλάδος, για την δημιουργία κράτους Τσαμουριάς σε τρία κράτη ( Ελλάδα-Μαυροβούνιο-ΠΓΔΜ).

Ο αυτοαποκαλούμενος  πρόεδρος των Τσάμηδων ( δεν έχει σχέση με το κόμμα των Τσάμηδων στην Αλβανία , αλλά με όλους τους Τσάμηδες στα Βαλκάνια)  ανέφερε συγκεκριμένα ότι  τα κράτη στην περιοχή απελευθερώθηκαν με πόλεμο αρχικά και μετά με διακρατικές συμφωνίες  έγιναν ανεξάρτητα κράτη  (Σλοβενία, Βοσνία, Κροατία, Κοσσυφοπέδιο τα τελευταία χρόνια, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, κλπ).

Επίσης θέτει  θέμα ο ίδιος  και για τους Αρβανίτες τόσο στην Ελλάδα όσο και αλλού , δηλώνοντας ότι αυτοί είναι Αλβανοί στην καταγωγή.

Πρόκειται για τις γνωστές ανιστόρητες ιστορίες που αναπαράγονται πολύ πιο έντονα το τελευταίο διάστημα με προτροπή από άλλη χώρα ( Τουρκία) , η οποία είναι και η μόνη μετά τους Αλβανούς που έχει συμφέρον να «ξανα-ανακατευτούν» τα Βαλκάνια με σκοπό να να επεκτέινει την επιρροής της για την δημιουργία της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Το «φωνάζουν» άλλωστε οι Αλβανοί παντού , σε γήπεδα, σε δηλώσεις πολιτικών σε συνεντεύξεις , σε πορείες .

Πρόκειται σαφώς για σχέδιο που ξεπερνά τις δυνατότητες των Αλβανών Τσάμηδων και αφορά την σύγκρουση και Ρωσίας και ΗΠΑ στα Βαλκάνια με την συνδρομή της Τουρκίας , για να ανακοπεί ο άξονας των ορθόδοξων χωρών που αντιτίθεται στα σχέδια ΝΑΤΟ-ΕΕ για πλήρη άλωση της περιοχής .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ