Εκκλησία

Η προφητεία που μιλάει για την μεταστροφή της Ρώμης στο Ορθόδοξο δόγμα

*Από το νέο (Β’ Τόμος), συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό βιβλίο του Μοναχού Μάξιμου Γαβριήλ του Αγιορείτη.

…Μια προφητεία που μιλάει για την μεταστροφή της Ρώμης στο Ορθόδοξο δόγμα είναι αυτή του Ανωνύμου που βρίσκεται σε χειρόγραφο του 1053 στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.

Η προφητεία αυτή λέει τα εξής:

α) Υπόκυψις Λατίνων εις την αλάνθαστον πίστιν ορθοδόξων

β) Εξωθήσεται ορθόδοξος πίστις από ανατολών μέχρι δυσμών

γ) Πτώσις του πάπα και ανακήρυξις ενός Πατριάρχου δι’ όλην την Ευρώπη (Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού – Περί συντελείας και Αντιχρίστου, εκδ. Ι.Μ. Βατοπαιδίου, 2005, σελ. 74).

Επίσης και ο Στρατηγός Γιάννης Μακρυγιάννης στα οράματά του λέει σχεδόν τα ίδια πράγματα για την πρεσβυτέρα Ρώμη και τον πάπα.

Η Νέα Ρώμη, Κωνσταντινούπολη, θα πάθει τα ίδια, θα περιέλθει σε μεγάλη ασέβεια και αποστασία, με αποτέλεσμα να βουλιάξει. Πριν βουλιάξει, θα παραδώσει την βασιλεία της πίσω στην Πρεσβυτέρα Ρώμη απ’ όπου και άρχισε η βασιλεία της.

Η ασεβής πόρνη Ρώμη, η οποία κάθεται στο κόκκινο θηρίο, «Και είδον γυναίκα καθημένην επί το θηρίον το κόκκινων», θα δεχθεί τελικά το θηρίο-Αντίχριστο και θα του παραδώσει τη βασιλεία της, για να κυβερνήσει και να καταδυναστεύσει τον κόσμο. Έτσι όπως ξεκίνησε τους πρώτους αιώνες μ.Χ., έτσι και θα τελειώσει την ιστορία της, δηλαδή με φοβερά μαρτύρια και διωγμούς κατά των χριστιανών και με μεγάλη αποστασία, ειδωλολατρεία και ασέβεια.

*Αναδημοσίευση παλαιότερου άρθρου

από το βιβλίο: «Ερμηνεία της Ιεράς Αποκαλύψεως κατά την Αγία Γραφή και τους Αγίους Πατέρες» – Μοναχού Μάξιμου Γαβριήλ Αγιορείτου. (Β’ Τόμος – Νέα έκδοση)

simeiakairwn.wordpress.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης