Εθνικά θέματα

ΗΝΙΟΧΟΣ 2017: Έκλεψαν τις εντυπώσεις τα αμερικανικά μαχητικά στην Ανδραβίδα!

Ξεκίνησε η άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ2017 στην Ανδραβίδα. Η USAFE (United States Air Forces in Europe), έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες των 12 αμερικανικών F-16C που συμμετέχουν στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2017 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα F-16C Fighting Falcons της 482nd Fighter Wing, και 220 άτομα προσωπικό λαμβάνουν μέρος στην άσκηση που φιλοξενείται στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας από σήμερα μέχρι και της 6 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι η άσκηση Ηνίοχος πρόκειται για Πολυεθνική Αεροπορική Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2017», η οποία προβλέπει τη διεξαγωγή σύνθετων αεροπορικών επιχειρήσεων σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδων του Στρατού Ξηράς.

Στην άσκηση, εκτός της Ελλάδας, συμμετέχουν αεροπορικές δυνάμεις του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ιταλίας, καθώς και παρατηρητές από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς.

Δείτε τις φωτογραφίες από από τα μοναδικά μαχητικά:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...