Υγεία

Ημερίδα του ΙΣΑ για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

Τις πιθανές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία μας, θα παρουσιάσουν οι ειδικοί στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας (ΙΣΑ), το Σάββατο 1 Απριλίου, και ώρες 10:00-12:00, στα γραφεία του (Σεβαστουπόλεως 113).

Αφορμή για τη διοργάνωση αποτέλεσαν τόσο τα αιτήματα γιατρών και πολιτών όσο και ο μεγάλος αριθμός ερευνητικών μελετών για το θέμα, την ώρα που η καθημερινότητά μας κυριαρχείται από τη χρήση συσκευών που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

«Σκοπός της συζήτησης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων ιατρών και όχι μόνο, σχετικά με τα τελευταία ερευνητικά πορίσματα και την επί μέρους συμπτωματολογία που δικαίως καταλογίζονται στην Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία όπως η αύξηση γεννήσεων αυτιστικών παιδιών, η ηλεκτρική υπερευαισθησία σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, η άνοδος του ζαχαρώδη διαβήτη, η αύξηση των περιστατικών όγκων του εγκεφάλου και του μαστού κ.ά.» αναφέρει ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Γιώργος Πατούλης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...