Πολιτική

«Εμφανίστηκε» ο Σώρρας: Είμαι αθώος, κοντά σε ανθρώπους που με αγαπούν

«Επανεμφανίστηκε» ο Αρτέμης Σώρρας που καταζητείται εδώ και μία εβδομάδα και συγκεκριμένα από την περασμένη Παρασκευή (17/3/2017), μετά την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης 8 ετών.

Αυτή τη φορά ο Σώρρας σε γραπτή του δήλωση επιμένει στην αθωότητά του και τονίζει πως βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που τον αγαπούν.

«Είμαι αθώος... Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε... Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;», αναφέρει μεταξύ άλλων η δήλωση του Σώρρα.

Στη δήλωσή του, που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» ο Αρτέμης Σώρρας, επιμένει πως είναι αθώος: «Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…», λέει αναφερόμενος στον δικηγόρο και κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα, η μήνυση του οποίου οδήγησε στην καταδίκη του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ