Κοινωνία

Δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα η κατάσταση του 17χρονου πολυτραυματία από το τροχαίο στον Εύοσμο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο πέμπτος επιβαίνων του μοιραίου αυτοκινήτου, ο οποίος διεκομίσθη αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις φίλους του.

Ο 17χρονος είναι πολυτραυματίας, όπως ανέφερε στο www.praktoreio-macedonia.gr ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιος Σπανός. «Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας με πολλά τραύματα και σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση. Έχει πολλαπλά κατάγματα, αιμοθώρακα, έγινε σχετική παροχέτευση με συσκευή bilaou. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος και σε καταστολή» είπε ο κ. Σπανός.

Όπως επισήμανε ο κ. Σπανός, «η κατάστασή του νεαρού ασθενούς δεν έχει σταθεροποιηθεί». «Εκείνο που οι γιατροί επιθυμούν είναι να πετύχουν τη σταθεροποίηση της κατάσταση του. Αν δεν γίνει αυτό δεν είναι δυνατή καμία εκτίμηση», συμπλήρωσε ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ.

thestival.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...