Αυτοδιοίκηση

Δήμος Παπάγου-Χολαργού: «Δεν μπορεί να γίνει γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή»

Ανακοίνωση με αφορμή το πλάνο για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή εξέδωσε ο δήμος Παπάγου – Χολαργού υποστηρίζοντας πως είναι αδύνατη η υλοποίηση ενός τέτοιου έργου λόγω νομοθετικού πλαισίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού σχετικά με το προαναφερθέν πλάνο:

«Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά καθημερινά προβλήματα, μάθαμε σήμερα από τα ΜΜΕ ότι ανασύρονται σχέδια-σκελετοί για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.

Είναι λυπηρό αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα για όλους τους πολίτες της Αττικής να ανάγεται σε fast-track κατασκευής γηπέδου, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας και περιβαλλοντικών όρων, σε μια περίοδο που εντείνονται οι πιέσεις Δήμων, φορέων και πολιτών για την προώθηση υλοποίησης του σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή-Ιλισσός.

Είναι επίσης λυπηρό να εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που ακόμα και αυτοί που προβάλουν τη συγκεκριμένη πρόταση γνωρίζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι δυνατόν, λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων, να κατασκευαστεί γήπεδο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...