Οπλικά συστήματα

Βολές Tor-M2KM από ελικοδρόμιο ρωσικής φρεγάτας (βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό βίντεο, είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, που περιλαμβάνει δοκιμές του αντιεροπορικού συστήματος Tor-M2KM από ρωσική φρεγάτα!

 

Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα, τον Οκτώβριο του 2016 και περιελάμβαναν εκτοξεύσεις αντιεροπορικών βλημάτων 9M331M από πύργο του συστήματος Tor- M2KM που είχε εγκατασταθεί στο ελικοδρόμιο της ρωσικής φρεγάτας «Admiral Grigorovich».

 

Οι δοκιμές έδωσαν πολλές πληροφορίες σχετικά με τον αντίκτυπο των θαλάσσιων συνθηκών πάνω στο αντιεροπορικό σύστημα Tor-M2ΚΜ και επιβεβαίωσε τις ευρείες δυνατότητες αυτόνομης χρήσης του σε μια ευρεία γκάμα περιβαλλοντικών και επιχειρησιακών συνθηκών.

 

Παραθέτουμε και το εντυπωσιακό βίντεο με τις εργασίες τοποθέτησης και τις βολές του Tor- M2KM από το ελικοδρόμιο της ρωσικής φρεγάτας:

 

defencenews.gr

 

https://www.youtube.com/watch?v=ObXk1BgRNGE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...