Κυπριακό

«Βολές» Κυπριανού κατά Αναστασιάδη: Έχει δίκιο ο Ακιντζί να δυσανασχετεί

Tον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη κατηγόρησε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού ότι «παλινδρομεί» και υποστήριξε παράλληλα πως «έχει δίκιο ο κύριος Ακιντζί να δυσανασχετεί».

Αναλυτικότερα, σε δηλώσεις στο ΡΙΚ για τις επαφές του στις Βρυξέλλες, ο κ. Κυπριανού είπε ότι «όλες οι ενέργειες του Προέδρου Αναστασιάδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες δείχνουν καθαρά ότι έχει μπει πλέον στην προεκλογική προσπάθεια».

Ο κ. Κυπριανού είπε ότι ο Μουσταφά Ακιντζί έχει αυτοεγκλωβιστεί σε μια αδιέξοδη ρητορική, προσθέτοντας ότι ουδείς στις Βρυξέλλες δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί αντέδρασε μ’ αυτό τον τρόπο. Αλλά και ουδείς, προσέθεσε, δεν κατανοεί γιατί η Βουλή πήρε αυτή την απόφαση (σ.σ.: πρόβλεψη για ειδική αναφορά του ενωτικού δημοψηφίσματος του 1950 στις σχολικές αίθουσες)».

Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ κάλεσε τον κ. Αναστασιάδη και τον Μουσταφά Ακιντζί να επιστρέψουν σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...