Πολιτική

Έγγραφα του Δημήτρη Καμμένου για το πόσα χρωστάμε και σε ποιους

Υπέρ του μποϊκοτάζ κατά των Ολλανδικών προϊόντων τάχθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στα Παραπολιτικά 90,1 FM, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Χαρακτήρισε «ανεπίτρεπτη» τη δήλωση Ντάισελμπλουμ σημειώνοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει κοινή ανακοίνωση της Ευρώπης, να κηρυχθεί persona non grata. Λέγοντας χαρακτηριστικα » τα φάγαμε με τις γυναίκες σας». Όσο για τον κο Σόιμπλε ανέφερε ότι ανήκει στο άρμα των Γερμανών με τη σκληρή πολική γι’ αυτό και τον υποστηρίζει.

Επίσης, ανέφερε ότι «Όλες οι γυναίκες της Ελλάδας και του Νότου να μιλήσουν γι ‘αυτό. Θα έπρεπε μια οργάνωση να κάνει αγωγή. Ρατσιστική ομιλία και ομιλία μίσους, εγείρουν σε αγωγές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.»

Σχετικά με την αξιολόγηση ανέφερε ότι «Είναι μια δύσκολη περίοδος, περιμένουμε τον κο Τσακαλώτο. Έχουμε στείλει επιστολές και περιμένουν, ως κοινοβουλευτική ομάδα ενημέρωση.»

Σύμφωνα με πηγές θα έπρεπε να έχουμε κλείσει μέχρι στις 27 Απριλίου. Αναφέρουν ότι τα όρια μας είναι μέχρι τον Μάιο.

«Κατανοώ τι χρειαζόμαστε μια ισχυρή αντιπολίτευση και δεν πρέπει να υπάρχουν διασπάσεις μέσα στη ΝΔ. Όσο για τον Παπανδρέου που μας έβαλε στο ΔΝΤ μετά το Βατοπέδι πρέπει να το συζητήσουμε».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε πως θα πρέπει να διερευνηθούν οι καταγγελίες της Βίκυς Σταμάτη που κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι έπαιρνε λεφτά από τον Αραφάτ. Σε ότι αφορά την οικονομία είπε πως δεν μπορούν να πληρωθούν δανεικά με δανεικά.

Για την τύχη της ΔΕΗ σημείωσε πως η επιχείρηση έχει μεγάλο θέμα κάτι που υπήρχε από προηγούμενες κυβέρνησης.

Αυτά τα έγγραφα έδωσε ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος  για τα χρέη της Ελλάδας:

ΕΓΓΡΑΦΑ:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...