Ελληνοτουρκικά

Σχέδιο «υβριδικού πολέμου» από την Τουρκία - «Κάλυμνος και Ψέριμος είναι υπό ελληνική κατοχή» - Ο Ρ. Τ. Ερντογάν προετοιμάζει το έδαφος για πολεμική σύγκρουση

Η Κάλυμνος και η Ψέριμος είναι υπό ελληνική κατοχή γράφει ο τουρκικός τύπος …πρωτοφανές αλλά ενδεικτικό  του τι άλλο θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε μέχρι το καλοκαίρι από την Άγκυρα.

Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις των  Τούρκων οι οποίοι σαφώς και εκτελούν σχέδιο «υβριδικού πολέμου» με την χρήση των μέσων  ενημέρωσης κατά της Ελλάδος.

 «Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας πρόκειται να επισκεφθεί το  νησί mougla που από το 2004 βρίσκεται υπό κατοχή μέχρι στιγμής, γράφει ο Τούρκος εντεταλμένος δημοσιογράφος τουρκικής εφημερίδας όπως και το 1996 στα Ίμια .

«Η άνοδος της ελληνικής αλαζονείας  δεν έχει σταματημό  . Περίπου 18 νησιά του Αιγαίου είναι υπό ελληνική κατοχή και συνεχίζουν να παραμένουν σε αυτή  . Οι Έλληνες υπουργοί απειλούν για τα  Ίμια και κάνουν  δηλώσεις  γεμάτες με  απειλές.

Τώρα οι απειλές προέρχονται αυτή τη φορά ένα νέο πρόσωπο τον Πρόεδρο της Ελλάδας που έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στην κατεχόμενη Κάλυμνο ….το δικό μας  νησί .

Ελληνικές ιστοσελίδες στο internet παρουσιάζουν σήμερα ότι ο κ.  πρόεδρος Παυλόπουλος, στις 7 Μαρτίου 2017 θα επισκεφθεί το νησί της Καλύμνου .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ιστοσελίδας  kalymnos.news.gr ο Πρόεδρος Παυλόπουλος, θα επισκεφτεί την Κάλυμνο ( Mougla), όπου θα παραστεί σε  εκδηλώσεις μνήμης», συνεχίζει το δημοσίευμα .

Το νησί είναι τουρκικό σύμφωνα με τους Τούρκους, καθώς είχε επίσημα παραδοθεί στον ελληνικό στρατό ( εννοεί μάλλον το 1948) και  είναι μεταξύ των 18 νησιών που ανήκουν στην Τουρκία και ευρίσκεται κάτω από τα 6 μίλια από τις  τουρκικές ακτές .

Οι ‘Έλληνες κατακτητές έρχονται συχνά με  στρατιωτικά ελικόπτερα και επισκέπτονται τους Έλληνες στρατιώτες. Έτσι και ο πρόεδρος  της Ελληνικής Δημοκρατίας, θα επισκεφθεί το νησί Mougla ( τουρκικά η Κάλυμνος ), καταλήγει το ίδιο άρθρο .

Άραγε, αναρωτιέται ο Τούρκος δημοσιογράφος το  Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, θα αναλάβει την πρωτοβουλία να επισκεφθεί το νησί;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και "εξωφρενικό" αλλά όλα βαδίζουν βάσει σχεδίου από την Άγκυρα που "απλώνεται"  γύρω από τα σύνορα της.

Η σημερινή συνάντηση στην Αττάλεια των Α/ΓΕΕΔ Τουρκίας , Ρωσίας και ΗΠΑ αναβαθμίζει τους νέο-οθωμανούς επίσημα σε ρυθμιστή της ΝΑ Μεσογείου και του φυσικά του Αιγαίου Πελάγους.

Το Αιγαίο ολόκληρο από σήμερα επίσημα «αμφισβητείται» ολόκληρο , διότι ανεπίσημα αμφισβητείται εδώ και πολλά χρόνια.

Ποιος ακριβώς όμως τους έδωσε αυτό το τεράστιο και «βρώμικο» δικαίωμα έναντι της Ελλάδος και κυρίως γιατί;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Τούρκοι θα επιτεθούν οπωσδήποτε και για αυτό πρέπει και θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε ότι και να γίνει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ