Αρχείο

Πολεμικό μήνυμα Β. Πούτιν σε ΝΑΤΟ-ΗΠΑ: «Μην προκαλείτε, γιατί αλλιώς θα νιώσετε την δύναμη των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων»

Προειδοποιεί και πάλι το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ ο νέος τσάρος της Ρωσίας ότι αν συνεχίσουν αυτό που κάνουν στην Ευρώπη , θα νιώσουν την δύναμη των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων .

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν τεράστιες δυνατότητες μάχης, και ότι η ασφάλεια της χώρας είναι σε ασφαλή χέρια.

Ο Ρώσος ηγέτης αποστέλλει πολλαπλά και συνεχόμενα  «μηνύματα» σε ΝΑΤΟ , ΗΠΑ και ΕΕ ότι δεν πρόκειται για πολύ ακόμα να παρακολουθεί ατάραχος την στρατηγική περικύκλωση της χώρας του, χωρίς να κάνει τίποτα.  

«Η ασφάλεια της Ρωσίας και  η προστασία των πολιτών της είναι αναμφισβήτητα σε ασφαλή χέρια. Οι ένοπλες δυνάμεις μας έχουν τεράστιες δυνατότητες μάχης, βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα και είναι σε θέση να ενεργούν με σαφήνεια, συνέπεια και σιγουριά αποκρούοντας οποιαδήποτε επίθεση», δήλωσε ο Πούτιν σε μια συναυλία στο Κρεμλίνο.

«Η χώρα μας  θα συνεχίσει να αναπτύσσει τις ένοπλες δυνάμεις της, ενισχύοντας την στρατηγική πυρηνική ασπίδα της και εξοπλίζοντας τις αεροδιαστημικές δυνάμεις, και αυτό είναι είναι μεταξύ των άμεσων προτεραιοτήτων μας», δήλωσε  ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν .

Μιλώντας σε μια συναυλία στο Κρεμλίνο, ο Πούτιν δήλωσε ότι η εκπλήρωση του κρατικού προγράμματος εξοπλισμών είναι  επίσης  σε άμεση προτεραιότητα.

Σε άρθρο μας με τίτλο (Σοκαρισμένοι οι Αμερικανοί από την τεράστια έκταση της ακτινοβολίας στην Ευρώπη: Η Ρωσία «πυροδότησε» πυρηνικό υπερόπλο στην Αρκτική!), αναφέραμε ότι είναι στα άκρα οι σχέσεις Ρωσίας-ΝΑΤΟ. Το αμερικανικό αεροσκάφος εντοπισμού ραδιενέργειας και συλλογής πληροφοριών από πυρηνικές εκρήξεις WC-135C που έστειλαν εσπευσμένα οι Αμερικανοί στην Ευρώπη.

Το αεροσκάφος  διαπίστωσε ότι η  Ρωσία πυροδότησε πυρηνικό όπλο σε μυστική δοκιμή στην Αρκτική, αποστέλλοντας «μήνυμα» στις αυξανόμενες μετακινήσεις νατοϊκών δυνάμεων στα ρωσικά σύνορα .

Αυτό ήταν το γενικό συμπέρασμα των Αμερικανών ειδικών εμπειρογνωμόνων της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ για τα αυξημένα ποσοστά ραδιενεργού ιωδίου–131 που ανιχνεύθηκε σε Φινλανδία-Νορβηγία …μέχρι την Γαλλία και την Ισπανία.

Ο Ρώσος πρόεδρος με τις δηλώσεις του σχετικά με τις «πολεμικές δυνατότητες» του ρωσικού στρατού σε αυτό ακριβώς αναφέρονταν υπογραμμίζοντας ότι «ελέγχει την κατάσταση» σε σχέση με την προθέσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Οποιοδήποτε όμως λάθος συμβεί με τόσες χιλιάδες άνδρες στα σύνορα με την Ρωσία,  από την Βαλτική έως την Βουλγαρία και την Μαύρη Θάλασσα , θα μπορούσε να πυροδοτήσει ακόμα και παγκόσμιο πόλεμο.

https://youtu.be/7rlwj-p8IdU?t=4

https://youtu.be/9r51727vqqM?t=1

 

https://youtu.be/c76YgQ2bugs?t=3

 

 

https://youtu.be/dQTLbExQrd0?t=2

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ