Μέση Ανατολή

Οι ΗΠΑ διχοτόμησαν ήδη την Τουρκία με κινήσεις ματ - Αυτά είναι τα σύνορα του Κουρδιστάν - Πώς θα απαντήσει ο Ρ.Τ.Ερντογάν; - Δείτε βίντεο και εικόνες


Oι ΗΠΑ με κινήσεις-ματ διχοτομούν την Τουρκία! Μεταφέρουν Κούρδους Peshmerga με V 22 Osprey από το ιρακινό Κουρδιστάν στη Β.Συρία για να πολεμήσουν για την ανεξαρτησία των Κούρδων απέναντι στις τουρκικές δυνάμεις!

Ταυτόχρονα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες τους εξοπλίζουν με στρατιωτικά οχήματα, χιλιάδες όπλα και ελικόπτερα!

Βέβαια με αυτά τα όπλα οι Κούρδοι θα πολεμήσουν και τους Τούρκους, κάτι που οι ΗΠΑ το ξέρουν και το επιθυμούν, όποτε οι κινήσεις δεν είναι διόλου τυχαίες.

Την ίδια στιγμή, αίσθηση και αντιδράσεις προκαλεί μετεωρολογικός χάρτης που χρησιμοποιεί στην παρουσίαση του καιρού το κανάλι Rudraw, της περιφερειακής Κουρδικής Διοίκησης του Ιράκ, το οποίο είναι γνωστό για τις σχέσεις του με τον Μεσούτ Μπαρζανί, πρόεδρο της Αυτόνομης Διοίκησης του Κουρδιστάν.

Οταν και ο Μπαρζανί εγκαταλείπει τον Ερντογάν τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τγν Τουρκία...

Στο χάρτη αυτό πόλεις της Τουρκίας παρουσιάζονται ως εδάφη του Κουρδιστάν.

Συγκεκριμένα οι πόλεις Ερζερούμ, Σεβάστεια, Άγρι, Βαν, Μαλάτεια, Αντιόχεια και Μέρσιν παρουσιάζονται εντός των συνόρων του Κουρδιστάν.

Ο χάρτης ο οποίος με άλλα λόγια παρουσιάζει την ΝΑ Τουρκία και το μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Ανατολίας εντός των συνόρων του Κουρδιστάν προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Αγκυρα...

 

https://www.youtube.com/watch?v=CNSBeW1amBEhttps://twitter.com/AfarinMamosta/status/842080749285212160

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ