Υγεία

Ζεόλιθος, η υπερτροφή που θα σε αποτοξινώσει!

Νιώθεις υποτονικός; Είσαι συνέχεια κουρασμένος; Δεν έχεις καθόλου ενέργεια; Είναι γεγονός, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας απομακρύνουν από τις υγιεινές μας συνήθειες.

Οι ατελείωτες ώρες στο γραφείο, το φορτωμένο πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις μας στρεσάρουν. Ένα από τα προβλήματα της εποχής μας, άλλωστε, είναι και το οξειδωτικό στρες, το οποίο ταλαιπωρεί όλο και περισσότερο κόσμο. Πρόκειται για τη διαταραχή της ισορροπίας μεταξύ της παραγωγής δραστικών ριζών οξυγόνου (ελεύθερες ρίζες) και της αντιοξειδωτικής άμυνας του οργανισμού και προκαλείται από τους επιβλαβείς για την υγεία μας παράγοντες που πληθαίνουν διαρκώς. Η σωματική κόπωση, η κακή διατροφή, το κάπνισμα και η ατμοσφαιρική ρύπανση έχουν επιπτώσεις στην υγεία μας. Πώς, όμως, θα μπορούσες να ενισχύσεις τον οργανισμό σου;

Πέρα από την άσκηση και την καλή διατροφή, που γνωρίζεις καλά ότι πρέπει να ακολουθείς, υπάρχει και μία ουσία που θα βοηθήσει σημαντικά τον οργανισμό σου να ανακτήσει την ενέργεια που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις καθημερινές του  υποχρεώσεις, αλλά και να αποτοξινωθεί.

Ο ζεόλιθος (zeolite) είναι ένα ορυκτό, ηφαιστειακής προέλευσης που, λόγω της ιδιαίτερης χημικής ιδιότητάς του, χρησιμοποιείται στη βιομηχανία, την προστασία του περιβάλλοντος, τις καλλιέργειες και τη γεωργία. Όσον αφορά στον άνθρωπο, ο τύπος ζεόλιθου που έχει θεραπευτικές εφαρμογές είναι ο κλινοπτιλόλιθος (ή κλινοπτιλολίτης).

Πιο συγκεκριμένα, ο ζεόλιθος εμποδίζει και προλαμβάνει την απορρόφηση βαρέων μετάλλων και τοξινών στο σώμα. Τα βαρέα μέταλλα όπως για παράδειγμα ο μόλυβδος, ο υδράργυρος και τα το αρσενικό υπάρχουν στο περιβάλλον λόγω της απελευθέρωσης των βιομηχανικών αποβλήτων στο έδαφος και τα νερά. Έτσι, περνούν στην τροφική αλυσίδα και συνεπώς στον οργανισμό μας, όπου και συσσωρεύονται με αποτέλεσμα να μας προκαλούν χρόνιες ασθένειες. Ο ζεόλιθος (zeolite) λοιπόν επιτρέπει τη δέσμευση βαρέων μετάλλων, τοξινών και ελεύθερων ριζών από τον οργανισμό, ενώ δεν έχει επίδραση στα επίπεδα των ηλεκτρολυτών.

Αν, λοιπόν, θέλεις να αποτοξινωθείς από επιβλαβείς για το σώμα σου ουσίες, δοκίμασε το ιατροτεχνολογικό προϊόν ZeoliteDETOX της SUPERFOODS. Λαμβάνοντας 1-2 δισκία την ημέρα, σε συνδυασμό πάντοτε με μία ισορροπημένη υγιεινή διατροφή που περιέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου, θα αισθανθείς αμέσως πιο δυνατός.  Σε λίγες μόνο μέρες θα δεις τα αποτελέσματα στο σώμα σου και θα νιώσεις γεμάτος ευεξία και ζωντάνια για να ανταποκριθείς τόσο στις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές σου υποχρεώσεις! Βάλε τον στο πρόγραμμά σου!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...