Ελληνοτουρκικά

Οι Τούρκοι μελετούν προληπτικό πλήγμα και καταστροφή των βάσεων της ΠΑ - Πράκτορες της ΜΙΤ σε αποστολές δολιοφθοράς

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι δημοσιεύουν χάρτες- κεντρική εικόνα άρθρου- με τις βάσεις της Πολεμικής μας Αεροπορίας και μελετούν αιφνιδιαστικό προληπτικό πλήγμα ενώ παραδέχονται την δράση Τούρκων πρακτόρων σε εντεταλμένες αποστολές δολιοφθοράς εντός της ελληνικής επικράτειας.

«Σκούρα τα πράγματα» μεταξύ της χώρας μας και της Τουρκίας διότι είναι σχεδόν σίγουρο πλέον ότι οι νεο-οθωμανοί «ψήνουν» πόλεμο και για το λόγο αυτόν λαμβάνουν όλα τα "ενδεικνυόμενα μέτρα" στην χώρα τους σε σχέση με την χώρα μας η οποία ασχολείται με την διαπραγμάτευση και διάφορα άλλα . 

Ο τουρκικός τύπος παρουσιάζει σήμερα Κυριακή με όλες τις τιμές άρθρο το οποίο προετοιμάζει την τουρκική γνώμη για επικείμενο πόλεμο και έναρξη πολεμικών επιχειρήσεων μεταξύ της τουρκικής και της ελληνικής αεροπορίας.

Ένας τέτοιος  ιδιότυπος «πόλεμος» διεξάγεται στο ελληνικό Αιγαίο πέλαγος εδώ και 40 χρόνια, άρα για ποια πολεμική αναμέτρηση ομιλεί το τουρκικό κατεστημένο με σαφές «μήνυμα» στην ψυχή και μυαλό του μέσου Τούρκου;

Το άρθρο αναφέρει ότι  «στον  ιστορικό αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, δεν χρειάζεται να εξηγηθεί η σημασία που διαδραματίζουν οι ένοπλες δυνάμεις.  

Σήμερα, η κρίση μετατρέπεται σταδιακά σε ένα μεγάλο πόλεμο και μερικές φορές είναι θέμα χρόνου( να συμβεί το μοιραίο το οποίο έχει προετοιμασθεί με ειδικό σχέδιο)», τονίζει το ισλαμικό κατεστημένο στην Άγκυρα μετά από εντολή του Ερντογάν .

Ο Τούρκος αρθογράφος, ο οποίος προφανώς είναι είτε εν αποστρατεία αξιωματικός ειδικής μονάδας «ψυχολογικών επιχειρήσεων» με ειδίκευση στον επηρεασμό κοινού, ή τουλάχιστον έχει λάβει ανάλογη «εκπαίδευση» , παραθέτει τα στοιχεία και την δύναμη της ελληνικής και της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, αναρτώντας  χάρτη με τις ελληνικές αεροπορικές βάσεις, οι οποίες είναι στο στόχαστρο εκτός των ΤΕΔ αλλά και Τούρκων «πρακτόρων» εντός χώρας.

Ο  αριθμός των μαχητικών αεροσκαφών  της Ελληνικής  Πολεμικής Αεροπορίας είναι  277 , ενώ  μείωση υπάρχει και στην τουρκική πλευρά όπου τα αεροσκάφη μειώθηκαν από 445  σε 390.

Από αυτά  τα 28 ελληνικά μαχητικά είναι αναγνωριστικά, ενώ οι Τούρκοι διαθέτουν περίπου  38 .

Αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης διαθέτουν τόσο η ελληνική όσο και η τουρκική πολεμική αεροπορία με ,  4 ΕΜΒ-145, ΑΜΒ-145AEW για την  Ελλάδα και ένα  B-737 AEW ( 3 υπό παραγγελία). για την Τουρκία .

Η Ελλάδα διαθέτει 23 μεταφορικά αεροσκάφη ( C-160, Herculesκαι Spartan) και 31 ελικόπτερα ελαφρά και μέσου τύπου. Η Τουρκία  διαθέτει 86 μεταφορικά αεροσκάφη (C-27, Herculesκαι Spartan) και 40 ελικόπτερα.  Επιπλέον η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία διαθέτει 7 αεροσκάφη ιπτάμενου ανεφοδιασμού.

Όσον αφορά την αεράμυνα η χώρα μας διαθέτει τους αμερικανικούς Patriot και τους ρωσικούς S-300 PMU-1.

Η Τουρκία διαθέτει τους MIM-23 HawkΜΙΜ- NikeHercules. Ενώ η Τουρκία διεξάγει ένα κολοσσιαίο  πρόγραμμα αναβάθμισης της πολεμικής αεροπορίας με την παραλαβή F-35 , ενώ ετοιμάζουν και το τουρκικό εθνικό μαχητικό αεροσκάφος.

Όλα αυτά είναι όμως τα προεόρτια διότι η ουσία είναι αλλού.

Ετοιμάζουν «θερμό επεισόδιο» οι νέοι Τούρκοι επιτελείς στην Άγκυρα και από ότι συμπεραίνεται από ειδικούς αμυντικούς αναλυτές, το «πράσινο φως» έχει ήδη δοθεί και μέχρι το καλοκαίρι ενδεχομένως θα έχουμε  μεγάλες «φουρτούνες» στο Αιγαίο και ίσως λέμε ακόμη και πόλεμο.

Ο Ερντογάν δεν λαμβάνει υπόψη κανέναν ούτε τις ΗΠΑ ούτε την Ρωσία , προς το παρόν και αυτό είναι το κομβικό σημείο των εξελίξεων.

Η νεοοθωμανική αυτοκρατορία  του Ερντογάν θέλει ακόμα ποιο σπουδαίο ρόλο  στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στις  τουρκόφωνες χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, σε ολόκληρη την  Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Δεν πρόκειται όμως να ησυχάσουν οι Τούρκοι εάν δεν υφαρπάξουν την Βόρεια Συρία ( ήδη υλοποιείται), μέρος του Ιράκ λόγω των κοιτασμάτων( έχουν βάση στην χώρα), ελληνικό νησί ή  νησιά μαζί με μέρος της κυπριακής  ΑΟΖ λόγω υδρογονανθράκων, και μέρος της Βουλγαρικής επικράτειας η οποία , σύμφωνα με τους Τούρκους, παρανόμως δόθηκε στην χώρα αυτή στους βαλκανικούς πόλεμους.

‘Άλλωστε τις τουρκικές προθέσεις πιστοποιεί άρθρο μας με τίτλο (Αποκάλυψη: Ήμασταν έτοιμοι να βομβαρδίσουμε τους Τούρκους πριν μερικές ημέρες – Τους έσωσαν οι ΗΠΑ – Πως φτάσαμε ένα βήμα πριν την ελληνοτουρκική σύγκρουση) , με το οποίο αποκαλύφθηκε ότι βρεθήκαμε ένα βήμα βρέθηκε πριν την στρατιωτική σύγκρουση με την Τουρκία το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου.

Τα «δεδομένα» του ελληνικού Πενταγώνου «φωνάζουν» εδώ και καιρό  για επικείμενο πόλεμο…ο οποίος, σύμφωνα με  ξένους ειδικούς,  ότι και να γίνει οι Τούρκοι θα τον κάνουν, αλλά  απέναντι τους θα βρουν τον ένδοξο ελληνικό στρατό έτοιμο για «ισοδύναμο» χτύπημα για να λύσουμε πολλές και μεγάλες διαφορές οι οποίες εστιάζονται ειδικά από το 1974 και εντεύθεν .

https://youtu.be/cR78LubGOKU?t=51

https://youtu.be/VHuFWDisBr0?t=35

 

https://youtu.be/1kn4PKrVq-I?t=11

https://youtu.be/5psGcBC-4gY?t=2

https://youtu.be/x-oj0FRFRkg?t=133

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...