Αρχείο

Διθυραμβικό αφιέρωμα στις Ελληνικές ΕΔ και την χθεσινή μεγάλη παρέλαση στην Αθήνα από τους Ρώσους - «Η νίκη των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»

Εκτενές αφιέρωμα-ύμνο έκανε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων sputnik στις ελληνικές ΕΔ και στην υψηλότατου επιπέδου παρέλαση που διεξήχθη χθες στην Αθήνα κατά τους εορτασμούς της Εθνεγερσίας.

Tο sputnik έκανε ειδική μνεία στα Ρωσικά αντιαρματικά όπλα Kornet και Fagot, που παρουσιάστηκαν στην Στρατιωτική Παρέλαση των Αθηνών!

Αναλυτικά, το δημοσίευμα του sputniknews.com λέει πως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Καμμένος παρακολούθησαν την παρέλαση στην οποία συμμετείχαν, τεθωρακισμένα οχήματα, αυτοκινούμενα πυροβόλα, οχήματα με ρωσικά συμπλέγματα πυραύλων και αντι- αρματικού αμυντικού εξοπλισμού αέρος Kornet.

Στη παρέλαση συμμετείχαν ακόμα πυροσβεστικές υπηρεσίες, στρατιώτες του εδάφους, του ναυτικού και των ειδικών δυνάμεων, καθώς και πυροσβέστες και αστυνομικοί έκαναν πορεία μέσα στην πόλη.

Στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, συμπεριλαμβανομένων Boeing CH-47 Chinook, και μη επανδρωμένα αεροσκάφη «Πήγασος» πέταξε πάνω από την πόλη.

Μετά την παρέλαση, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Π.Παυλόπουλος είπε ότι «οι Ελληνες πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι, προκειμένου να προστατεύσουν την πατρίδα και τα εθνικά συμφέροντα».

Η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας γιορτάζεται στις 25 Μαρτίου για να τιμήσει την εθνική επανάσταση που ξεκίνησε το 1821 και οδήγησε σε Ελλάδα κερδίζει την ανεξαρτησία της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, καταλήγει το δημοσίευμα. 

.

 

https://www.youtube.com/watch?v=V28MrdKP4_U

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ