Κοινωνία

Αυτό είναι το πλήρως εξοπλισμένο τροχοκινούμενο που ετοίμασε οικογένεια σε περίπτωση πολέμου

Πολλά σενάρια και εικασίες γίνονται κατά καιρούς από πολλούς ανθρώπους που περιμένουν να εκπληρωθεί η αποκάλυψη, πιθανότατα μέσω ενός πολέμου. Κάποιοι πιστοί στα πιστεύω τους, κάνουν τις ανάλογες προετοιμασίες για να καταφέρουν να επιβιώσουν από την καταστροφή.

Αυτό έκανε και μία οικογένεια, η οποία δεν επένδυσε σε ένα σπίτι με υπόγειο καταφύγιο, αλλά σε ένα πλήρως εξοπλισμένο τροχοκινούμενο.

Το απίστευτο τροχοκινούμενο που είναι βαμμένο σε πράσινο στρατιωτικό χρώμα, ζυγίζει 8 τόνους, είναι 10 μέτρων, έχει κινητήρα 530 ίππων και κοστίζει $765,000. 

Το βαρύ όχημα σχεδιάστηκε από την αυστριακή εταιρεία Action Mobil, αξιόπιστη για τα ανθεκτικά τροχόσπιτα στην παγκόσμια αγορά.

Το τροχοκινούμενο μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικες και δύο παιδιά για την άνετη διαβίωση τους, σε μία καμπίνα 75 τ.μ. οπού διαθέτει δορυφορική τηλεόραση, πλυντήριο, στεγνωτήριο, καθώς και ανελκυστήρια για τη μεταφορά μοτοσυκλέτας.

Έχει μεγάλη χωρητικότητα καυσίμων, αποθηκεύει 1.000 λίτρα καθαρού νερού και διαθέτει ηλιακά πάνελ 240 watt. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...