Πολιτική

Mας τρολάρει ο Σόιμπλε: Η ευρωζώνη και η Ελλάδα πάνε καλά

Στο ηπιότερο ύφος που φαίνεται να υιοθετεί τις τελευταίες ημέρες κινήθηκαν οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατά την άφιξή του στις  Βρυξέλλες για την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup.

Συγκεκριμένα, ο Σόιμπλε, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επισήμανε ότι η ευρωζώνη τα πάει καλά και πρόσθεσε ότι «τα πράγματα, ακόμη και στην Ελλάδα, φαίνεται πως πάνε καλά, παρότι υπάρχουν ακόμη προβλήματα».

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκε ότι η Ελλάδα πάντα χρειάζεται περισσότερο χρόνο από ότι έχει προϋπολογίσει, αλλά, εκτίμησε, «στο τέλος θα τα καταφέρουμε», ενώ υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει ανταγωνιστική, να αποκτήσει και πάλι την εμπιστοσύνη της αγοράς αλλά γι' αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη εμβάθυνση και μείωση της ανεργίας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...