Αρχείο

EKTAKTO: Κινεζικά μαχητικά προσγειώθηκαν σε ρωσικές βάσεις - Τρελάθηκαν οι ΗΠΑ: Θέλουν Γ' ΠΠ! -Τεράστια στρατιωτική ανάπτυξη σε Γερμανία-Βουλγαρία-Ρουμανία



Εκατοντάδες αμερικανικά ελικόπτερα του στρατού έχουν αφιχθεί στην Γερμανία ενώ πεντακόσιοι Αμερικανοί πεζοναύτες κατέφθασαν στην Ρουμανία και στη Βουλγαρία αυξάνοντας την ένταση Ρωσίας και ΗΠΑ τώρα και στα Βαλκάνια! Τα μέτωπα πολλαπλασιάστηκαν ενώ κινεζικά μαχητικά προσγειώθηκαν πριν λίγες ώρες στην ρωσική βάση του Novosibirsk! Το γεγονός αυτό δείχνει ότι Ρωσία και Κίνα περιμένουν επίθεση! Η Κίνα στέλνει πλοία και στη Νότια Σινική Θάλασσα. Τς τελευταίες ημέρες η Κίνα τρέχει με χίλια και προετοιμάζεται σε όλους τους τομείς.

Στην βουλγαρική βάση Novo Selo στην ανατολική πλευρά της Μαύρης Θάλασσας αναπτύχθηκαν 120 Αμερικανοί στρατιώτες με 80 άρματα μάχης και εκατοντάδες τεθωρακισμένα!

Εκατοντάδες ελικόπτερα  Chinook, Apache και Black Hawk εκφορτώθηκαν  στη γερμανική πόλη λιμάνι  Bremerhaven και μεταφέρθηκαν σε αεροπορικές βάσεις του ΝΑΤΟ στην χώρα προσωρινά, προκαλώντας πολεμικό «πυρετό» στην γερμανική κυβέρνηση και τους πολίτες που βλέπουν τέτοιες μαζικές μετακινήσεις οπλικών συστημάτων  .

Το ΝΑΤΟ συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία του  στην Ανατολική Ευρώπη για να πολεμήσει εναντίον αυτού που αποκαλεί  «ρωσική απειλή».

https://twitter.com/Eire_QC/status/831500029135319042

Επιβεβαιώθηκε ότι συνολικά 24 επιθετικά ελικόπτερα AH-64D Apache, 94 μεταφορικά ελικόπτερα Chinook και 100 και πλέον  Black Hawk μεταφέρθηκαν χθες, μαζί με 350 οχήματα και 1.800 άτομα προσωπικό από την  10η ΤΑΞΑΣ με έδρα την η Νέα Υόρκη .

Υπενθυμίζουμε ότι  μέχρι τώρα έντεκα χώρες του ΝΑΤΟ έχουν αποστείλει 4.000 στρατιώτες στη Λιθουανία για να συμμετάσχουν σε χερσαίες ασκήσεις με την επωνυμία «σιδερένιο  ξίφος», προκαλώντας την μετακίνηση αναλόγου αριθμού ρωσικών δυνάμεων από την άλλη πλευρά των συνόρων .

«Αυτή η ανάπτυξη είναι φυσικά μια άμεση απειλή για εμάς», δήλωσε γεμάτος οργή ο Aleksey Meshkov,  Ρώσος αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών.

Ο Αμερικανός υποστράτηγος Duane Gamble,  διοικητής της 21ης  στρατιωτικής διοίκησης   δήλωσε: «Σήμερα, μεταφέραμε ένα μεγάλο μέρος της ταξιαρχίας αεροπορίας στρατού σε γερμανικό έδαφος , το οποίο θα μετακινηθεί στην συνέχεια στην Ανατολική Ευρώπη και θα είναι διάσπαρτο μεταξύ Λετονίας και Ρουμανίας, ενώ ένα μεγάλο κομμάτι των δυνάμεων μας θα σταθμεύσει στην Γερμανία».

Η ανάπτυξη αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων σηματοδοτεί ένα νέο στάδιο στο σχέδιο «Επίλυση Λειτουργίας του Ατλαντικού», το οποίο ξεκίνησε στον απόηχο της κρίσης της Ουκρανίας και της Κριμαία το 2014.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε τη χώρα του  να προετοιμαστεί  για  « επερχόμενο πόλεμο ».

Ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε γενική επιφυλακή των δυνάμεων του για να εξασφαλιστεί η άμεση αποτελεσματικό τους για να είναι σε θέση να καταπολεμήσουν  τους «εχθρούς» αμέσως.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, στοιχεία αποδεικνύουν ότι στο κατώφλι της Ρωσίας θα συγκεντρωθούν χιλιάδες άρματα μάχης, επίλεκτα   στρατεύματα και  αεροσκάφη με στόχο την καταπολέμηση της Ρωσίας.

Σε άρθρο μας με τίτλο (Το ΝΑΤΟ κάνει πρόβες για την κατάληψη της Κριμαίας – Ρώσοι στρατιωτικοί: «Σε 5-10 λεπτά σας έχουμε »σβήσει» από τον χάρτη»), είχαμε αναφέρει ότι, ο  γγ του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg είχε δηλώσει  από τις Βρυξέλλες ότι είναι έτοιμο  πακέτο μέτρων για την ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, το οποίο αποτελεί όμως για την Ρωσία μια  άκρως επιθετική κίνηση .

Σε αυτά  αναφέρονται  ότι , «το ΝΑΤΟ μπορεί να «επιβάλει» την παρουσία του με πολεμικά πλοία κοντά στην Κριμαία και γενικά να αυξήσει την «διάρκεια περιπολίας των αμερικανικών πολεμικών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα», κατά παράβαση της συνθήκης του  Μοντρέ».

Ο συνδυασμός της παρουσίας  του ΝΑΤΟ από την Βαλτική έως την Μαύρη θάλασσα συνιστά  ευθεία απειλή κατά  της ρωσικής υπόστασης , και αυτό σημαίνει στην ουσία …πόλεμο.

Ταυτόχρονα, πεντακόσιοι Αμερικανοί πεζοναύτες  έφτασαν στη Ρουμανία στην βάση «Mihail Kogalniceanu»  για  να ενισχύσουν την νατοϊκή άμυνα, σε μια κίνηση που  επιφέρει περαιτέρω εντάσεις στις  ήδη τεταμένες σχέσεις  Ρωσίας-ΝΑΤΟ.

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βουκουρέστι ανακοίνωσε ότι τα στρατεύματα έφτασαν σε  ρουμανικό λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας , με άρματα μάχης και στρατιωτικό υλικό ως μέρος  μιας κίνησης που συμβάλει στην ενίσχυση της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ σ ε αυτό που η δύση θεωρεί «ρωσική επιθετικότητα».

Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ Hans G. Klemm ανακοίνωσε ότι οι Αμερικανοί  στρατιώτες σταθμεύουν σε  αεροπορική βάση στο ανατολικό μέρος της χώρας.

Ο Klemm πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη των δυνάμεων αυτών υπογραμμίζει «την ισχυρή στρατηγική συνεργασία Ρουμανίας –ΗΠΑ, τόσο  σε λόγια όσο και σε πράξεις. Με την παρουσία αυτών των Αμερικανών στρατιωτών οι σχέσεις  επεκτείνονται, για τη διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας».

Οι δυνάμεις αυτές θα  λάβουν μέρος σε διάφορες  πολυεθνικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά στο ρουμανικό έδαφος .  Το ΝΑΤΟ ανέστειλε όλους τους δεσμούς με τη Μόσχα τον Απρίλιο του 2014 μετά την προσάρτηση της χερσονήσου της  Κριμαία από την Ρωσία .

Ανώτεροι αξιωματούχοι  στη Μόσχα έχουν  επανειλημμένα κατηγορήσει το  ΝΑΤΟ ότι  επιδιώκει την αντιπαράθεση, περιγράφοντας την στρατιωτική συσσώρευση δυνάμεων  του ως απειλή για την ασφάλεια στην Ευρώπη.

Η Ρωσία είναι πλήρως εξοργισμένη από την αυξημένη παρουσία των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορά της και έχει δεσμευθεί να ανταποκριθεί αναλόγως με τις απειλές που προέρχονται από τη συμμαχία.

Σε άρθρο μας με τίτλο (Τύμπανα πολέμου: Το ΝΑΤΟ ξεκινά την αναδιάταξη των Βαλκανικών συνόρων – Ποια είναι η πρώτη χώρα – Αναμένονται σφοδρές εκρήξεις…), είχαμε αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το ΝΑΤΟ φέρεται να έχει σχέδιο το οποίο θα εφαρμόσει άμεσα και με βάση το οποίο θα ξεκινήσει η αναδιάταξη των Βαλκανικών συνόρων.

Το σχέδιο τιτλοφορείται με την βαρύγδουπη ονομασία «εσωτερική αναδιοργάνωση» της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει σύγκρουση ανάμεσα στις εθνότητες, απόσχιση των Σέρβων της «χώρας» και προσχώρηση τους στην Σερβία με ρωσική στρατιωτική βοήθεια.

Πρόκειται για ένα σχέδιο τύπου «Καλλικράτη» με το οποίο το ΝΑΤΟ θα προσπαθήσει αρχικά να αναδιατάξει τα σύνορα εντός της Βοσνίας σε βάρος πάντα των Σερβοβόσνιων, οι οποίοι επικαλούνται  την συνθήκη του Ντέιτον.

Εάν ξεσπάσει πόλεμος Ρωσίας και ΗΠΑ ,η «φωτιά» θα μεταδοθεί ταχύτατα σε  Κοσσυφοπέδιο, Σερβία, ΠΓΔΜ, και θα εισέλθει στο ελληνικό έδαφος.

Ο πρόεδρος του στρατιωτικού συμβουλίου του ΝΑΤΟ, ο Τσέχος στρατηγός  Petr Pavel είπε ότι τα Βαλκάνια παραμένουν μια πιθανή πηγή των στρατιωτικών συγκρούσεων.

 Ο ίδιος δηλώνει ότι  η Ατλαντική Συμμαχία πρέπει να έχει τη δυνατότητα να νικήσει τους αντιπάλους της και να διασφαλίσει την  άμυνα των χωρών μελών της, καθώς και να έχει έναν μεγαλύτερο ρόλο στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας .

Ο Πάβελ τονίζει ότι  η κατάσταση σε ορισμένες περιοχές της Ευρώπης είναι « ιδιαίτερα ασταθής», δηλώνοντας ότι  η «ισλαμική τρομοκρατία απειλεί τα Βαλκάνια, μαζί με την  ρωσική επιρροή».

Η πρώτη χώρα που ευρίσκεται στην λίστα των νατοϊκών είναι η  Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Ο λόγος είναι ότι αφού οι δυτικοί  την «γέμισαν»πρώτα  με ισλαμιστές τρομοκράτες τώρα η χώρα-μόρφωμα αποτελεί για αυτούς μέγα-κίνδυνο.

Στόχος όμως είναι κυρίως η σερβική κοινότητα και η στενή σχέση της με την Ρωσία όπως και με το  ίδιο το κράτος της Σερβικής δημοκρατίας.  Από εκεί θα πυροδοτηθεί μια νέα ανάφλεξη που συμπαρασύρει όλες τις χώρες της περιοχής , συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.

 Μέσα όμως σε όλον αυτό το κυκεώνα θα έχουμε και ένα καλό.  Την  αναβίωση των «συμμάχων»  των βαλκανικών πολέμων, που  θα λάβει «σάρκα και οστά» από την Ελλάδα, την ΠΓΔΜ,την Σερβία και την Βουλγαρία.

 Πρόκειται για τα ίδια κράτη με μια μικρή παραλλαγή την ΠΓΔΜ λόγω διάλυσης  της Γιουγκοσλαβίας, που πολέμησαν σε δύο βαλκανικούς πολέμους ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία .

Την ίδια στιγμή ο Ν.Τραμπ  έχει  ξεκινήσει μια κούρσα εξοπλισμών, με νέα  «φουτουριστικού τύπου» οπλικά συστήματα που αναπτύσσονται για το στρατό των ΗΠΑ.

Παράδειγμα το ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο, το οποίο χρησιμοποιεί μαγνήτη για να εκτοξεύει το  βλήμα σε ταχύτητες έως και 2500 μέτρα ανά δευτερόλεπτο.

Έτοιμο είναι και το νέο πυροβόλο λέιζερ το οποίο εκτοξεύει δέσμη φωτονίων ισχύος 30kw η οποία είναι ικανή να εξουδετερώσει  μη επανδρωμένα οχήματα και να διακόπτει  την πλοήγηση των πλοίων του "εχθρού".

Επίσης ετοιμάζονται ολόκληρα  σμήνη από μικρά, μη επανδρωμένα αεροσκάφη χαμηλού κόστους, τα οποία  είναι δύσκολο να καταρριφθούν και τα οποία συνεχίζουν την αποστολή τους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Τον περασμένο Ιούλιο, οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ συμφώνησαν στην "μεγαλύτερη ενίσχυση από τον ψυχρό πόλεμο", με την αποστολή δυνάμεων  στην Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία και την Πολωνία.

https://www.youtube.com/watch?v=yG9IJmDWht8https://www.youtube.com/watch?v=iYBme-IXqJwhttp://players.brightcove.net/2540076170001/Ey9zhZNae_default/index.html?videoId=5322611399001

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ