Κοινωνία

Τροχαίο Θήβα: «Πού είναι η γυναίκα μου, πού είναι το παιδί μου» φώναζε ο πατέρας

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε τα πάντα…

Συγκλονισμένος, με ένα βλέμμα χαμένο και κρατώντας το κεφάλι του ο τραγικός πατέρας που έχασε τη σύζυγο και το 3 ετών παιδάκι του στο ανατριχιαστικό τροχαίο στη Θήβα, δεν μπορεί να πιστέψει πώς οι ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του κατέληξαν σε τραγωδία.

Δευτερόλεπτα μετά τη μοιραία σύγκρουση, ο άτυχος άνδρας που σταμάτησε στο πάρκινγκ για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, βγαίνει τρέχοντας και αντικρίζει το χειρότερο εφιάλτη του.

«Πού είναι η γυναίκα μου, πού είναι το παιδί μου», φωνάζει σοκαρισμένος.

 

 

Διερχόμενος οδηγός σταματάει αμέσως και πάει κοντά του. «Σας παρακαλώ ηρεμήστε, έχω καλέσει την Αστυνομία και την Πυροσβεστική», του λέει.

«Δεν είναι δυνατόν. Τι έγινε ρε παιδιά; Έσκασε κάποια φιάλη από το διπλανό εργοστάσιο; Πού είναι η γυναίκα μου; Πού είναι ο γιος μου», επαναλάμβανε συνεχώς. «Είπαμε και εμείς τα βγούμε από το σπίτι μετά από καιρό και…όχι, δεν είναι δυνατόν» έλεγε στους αστυνομικούς.

Από χθες τίποτα δεν είναι το ίδιο για τον Υπάτιο…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...