Εθνικά θέματα

Προκλητικό σκίτσο! Κολοκοτρώνης και Μπότσαρης σχηματίζουν τον αλβανικό αετό!

Ένα σκίτσο που έχει αναρτηθεί στα social media και δείχνει τους ήρωες της ελληνικής επανάστασης, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και Μάρκο Μπότσαρη να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Το θέμα δημοσιεύει η οργάνωση macedonianleague.org, η οποία αναφέρει πως μια "νεοσυσταθείσα αλβανική, νεοναζιστική οργάνωση", με την ονομασία "Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar", έχει δημιουργήσει το εν λόγω σκίτσο.

Όπως αναφέρει η οργάνωση που καταγγέλει το σκίτσο, η μετάφραση της αλβανικής οργάνωσης είναι "Κίνηση για μια ενωμένη Αλβανία" και το σκίτσο έχει δημοσιευτεί στην σελίδα της στο Facebook.

Δείτε το προκλητικό σκίτσο

Το macedonianleague.org, τονίζει ακόμη πως "από την ίδρυση της νεοναζιστικής οργάνωσης, τον Ιούλιο του 2016, ο ηγέτης της, Tahir Veliu, προωθεί ενεργά τον αντι-ελληνισμό και την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων. Ο Veliu ενθαρρύνει ανοιχτά και στρατολογεί νεαρούς αλβανούς στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και ολόκληρο τον κόσμο για την δημιουργία μιας ομάδας πολιτικών οργανώσεων, ενώ παράλληλα απαιτεί όλοι οι Αλβανοί να κάνουν δωρεές για τον στρατιωτικό εξοπλισμό της οργάνωσης".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...