Αρχείο

Σκοπιανοί και Γερμανοί καίνε την Θεσσαλονίκη! (Βίντεο)


Επιβεβαιώνεται και με φωτογραφικά… ντοκουμέντα πλέον η συνύπαρξη Γερμανών και Σκοπιανών οπαδών στη Θεσσαλονίκη. Στο twitter κυκλοφόρησαν πόζες τους στην πλατεία Αριστοτέλους.

Καμία αμφιβολία δεν υπάρχει πλέον για τη σύμπραξη οπαδών της Σάλκε και της Βαρντάρ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με καταγγελίες των καταστηματαρχών που είδαν τις βιτρίνες τους να γίνονται γυαλιά-καρφιά νωρίτερα στα επεισόδια, υπήρχαν Σκοπιανοί ανάμεσα στους Γερμανούς.

Κάτι που επιβεβαιώνεται πια απόλυτα, αφού κυκλοφόρησαν στο twitter κοινές τους πόζες στην πλατεία Αριστοτέλους.

Προηγούμενη ενημέρωση
https://twitter.com/hassanscorner/status/832238998785552384

Tο μεσημέρι, άνδρας που βρισκόταν με παρέα οπαδών της Σάλκε στην πλατεία Αριστοτέλους προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προκλητική συμπεριφορά κι όταν έφτασαν επί τόπου αστυνομικοί για να τον ελέγξουν τούς δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο έγγραφο μαζί του. Ακολούθως, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατόπιν εξακρίβωσης στοιχείων αφέθηκε ελεύθερος. Όπως ανακοινώθηκε, επρόκειτο για νεαρό υπήκοο της ΠΓΔΜ.

Στο μεταξύ, υλικές ζημιές σε παραλιακό καφέ της Θεσσαλονίκης προκάλεσε μικρή ομάδα οπαδών της Σάλκε, που κατευθυνόταν προς το Λευκό Πύργο, σημείο όπου συγκεντρώνονται αυτή τη στιγμή οι φίλαθλοι του γερμανικού συλλόγου προκειμένου -κατόπιν σωματικού ελέγχου- να αναχωρήσουν οργανωμένα και με λεωφορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες έσπασαν πτυσσόμενη τζαμαρία στο αίθριο αλυσίδας καφέ, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός θαμώνα του καταστήματος. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από το σημείο και κατευθύνθηκαν προς το Λευκό Πύργο. Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκε σύλληψη.

Στις κερκίδες της Τούμπας αναμένονται το βράδυ περί τους 1.500 φίλους των "βασιλικών μπλε" που θα πάρουν θέση στη Θύρα 8 του γηπέδου για να παρακολουθήσουν την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας τους με το "Δικέφαλο του Βορρά" για την πρώτη φάση των νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.

Επιτέθηκαν και σε διμοιρία των ΜΑΤ

https://youtu.be/SOaElApOEE0

Επεισόδια σημειώθηκαν και τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν οπαδοί της Σάλκε επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Το thestival.gr έγραψε ότι λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα περίπου 200 οπαδοί της γερμανικής ομάδας κινήθηκαν μαζικά από την οδό Μοναστηρίου, όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία που διαμένουν, προς την περιοχή των Λαδάδικων. Εκεί παρέμειναν για δύο ώρες. Κατά την επιστροφή τους στα ξενοδοχεία κάποιοι από τους οπαδούς επιτέθηκαν με γυάλινα μπουκάλια και πέτρες εναντίον διμοιρίας της ΔΑΕΘ που βρισκόταν σε επιφυλακή στην πλατεία Δημοκρατίας. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ αντέδρασαν απωθώντας τους θερμόαιμους οπαδούς. Η ένταση διήρκεσε λίγα λεπτά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...