Αρχείο

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς και η τηλεπερσόνα: Ουαι υμίν Φαρισαίοι υποκριταί με τα παραμύθια για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Ένας ανθρωπιστής είναι πάντα ένας υποκριτής, έγραφε ο γνωστός και πάντα επίκαιρος Βρετανός συγγραφέας Τζόρτζ Όργουελ.

Γεμίσαμε “ανθρωπιστές” το τελευταίο διάστημα που με διάφορες αφορμές κάνουν κηρύγματα δήθενα αντιρατσιστικά επικαλούμενοι τα...ανθρώπινα δικαιώματα.

Μέχρι πρόσφατα γνωστή τηλεπερσόνα στήθηκε μπροστά στην κάμερα και κατέγραψε τις θέσεις της απέναντι στον ρατσισμό με αναφορές στους ομοφυλόφιλους, αλλά και τους πρόσφυγες, τους έγχρωμους και πολλές ακόμα κοινωνικές ομάδες, προτρέποντάς τους όσους ανήκουν σε κάποια από αυτές να «λυτρωθούν» εξωτερικεύοντας την...φύση τους.

Να λυτρωθούν εις βάρος ποιων άραγε; Τι είδους “επανάσταση” είναι αυτή;

Και βέβαια το μιντιακό λόμπι ανακύκλωσε το βίντεο μέχρι τελικής πτώσεως και “θαύμασε” το μεγαλείο ψυχής της παρουσιάστριας.

Το παραμύθι περί καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των διαφόρων ειδών μειονοτήτων, εθνικών ή κοινωνικών, όμως πρέπει να τελειώνει.

Βάσει του άρθρου 4 του Συντάγματος οι Έλληνες πολίτες είμαστε ίσοι ενώπιον του Νόμου, το Κράτος έχει υποχρέωση να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και του ενός και των πολλών, και της μειοψηφίας και της πλειοψηφίας, διαφορετικά δεν θα είμαστε ίσοι ενώπιον του Νόμου.

Είναι παραπλάνηση του λαού και τεραστίων διαστάσεων υποκρισία να λέγεται ότι το Κράτος πρέπει να προστατεύει τα δικαιώματα μόνον των λίγων ή της εκάστοτε μειοψηφίας.

Όσοι εξύμνησαν την τηλεπερσόνα καθύβρισαν τον Μητροπολίτη Πειραιώς για τις θέσεις του. Γιατί η μία απλά πουλάει, ενώ ο άλλος επιχειρείται να προβληθεί σαν οπισθοδρομικός, προβληματικός και επικίνδυνος για τα μεταμοντέρνα ήθη της σάπιας ελληνικής κοινωνίας.

Όσοι έσπευσαν να κατακεραυνώσουν τον Ιεράρχη, ο οποίος μάλιστα είχε το θάρρος να βγει σε μια εχθρική για αυτόν εκπομπή, την στιγμή μάλιστα που η επίσημη Εκκλησία σιώπησε εκκωφαντικά για το θέμα της περιβόητης εγκυκλίου του υπ. Παιδείας για τις έμφυλες ταυτότητες, αγνοούν προφανέστατα όσα ορίζει η Διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κι ας τα επικαλούνται ελαφρά τη καρδία!

Το 18 λοιπόν άρθρο της Διακήρυξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρει: "Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας· στο δικαίωμα αυτό περιλαμβάνεται η ελευθερία για την αλλαγή θρησκείας ή πεποιθήσεων, όπως και η ελευθερία να εκδηλώνει κανείς την θρησκεία ή τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, μόνος ή μαζί με άλλους, δημόσια ή ιδιωτικά, με την διδασκαλία, την άσκηση, την λατρεία και την τέλεση των θρησκευτικών τελετών".

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν και να εξωτερικεύουν το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας. Και βέβαια το Κράτος πρέπει να προστατεύη τα δικαιώματα της θρησκευτικής συνείδησης όλων των πολιτών.

Δεν είναι δυνατόν με κάθε ευκαιρία ο μιντιακός συρφετός να στήνει λαϊκά δικαστήρια εναντίον των δηλωμένων Χριστιανών Ορθοδόξων επειδή αυτοί απλούστατα υπερασπίζονται την πατερική διαδασκαλία αιώνων και δεν συμβιβάζονται με την αλλοίωση του χαρακτήρα και του φρονήματος του Έλληνα.

Ουαί και πάλι ουαί λοιπόν στους Φαρισαίους υποκριτές που με σημαία τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα στήνουν παγίδες στους αδαείς με μοχλό την ψυχολογική πίεση που ασκεί το μιντιακό κατεστημένο....

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...