Πολιτική

Οπαδοί του Σώρρα δίνουν όρκο κάτω από την Ακρόπολη και τουρίστες κοιτούν απορημένοι

Περισσότεροι από 300 οπαδοί και μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής έξω από το Ηρώδειο, προκειμένου να δώσουν όρκο πίστης στον Θεό Δία υπό την παρουσία του Αρτέμη Σώρρα.

Οι… πιστοί του Σώρρα αποθέωσαν τον αρχηγό τους ενώ εκείνους τους μίλησε για τις ιδέες και αξίες του. Μεταξύ άλλων στον όρκο τους οι οπαδοί του Σώρρα λένε πως είναι σημαντικό «να κατανοήσουμε τη σημαντική θέση της ύπαρξής μας, τον μονόδρομο της ανέλιξής μας…».

Ο Αρτέμης Σώρρας παρακολούθησε από κοντά τους σχηματισμούς, όπως λένε τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις τη στάση του όρκου τους, δίνοντας οδηγίες ενώ σε κάθε του βήμα συνοδευόταν από έναν εύσωμο, «ευγενικό» κύριο που προστάτευε το μεγάλο αρχηγό.

Την ίδια ώρα οι τουρίστες που έκαναν βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ακούγοντας τις ιαχές από τους αρχαιοελληνικούς όρκους μπήκαν από περιέργεια στον αρχαιολογικό χώρο και αντίκρισαν τους «Ελλάνιους» πιστούς σε κυκλικό σχηματισμό να δίνουν όρκο στους θεούς του Ολύμπου και στη συμπαντική τους ύπαρξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...