Κοινωνία

Καρέ-καρέ το βίντεο από την πορεία της μοιραίας πόρσε με οδηγό τον γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo

Ένα βίντεο 44 δευτερολέπτων, όπου καταγράφεται ένα από τα πιο απίστευτα τροχαία των τελευταίων ετών, που άφησε άφωνους τους πάντες με την βιαιότητα της σύγκρουσης, μια 33χρονη γυναίκα, ο 3χρονος γιος της και δύο νέα παιδιά, σκοτώθηκαν μέσα σε μια κόλαση φωτιάς. Ο ένας από τους δύο νεαρούς ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo.

Η αλήθεια «κρύβεται» σε λεπτομέρειες που καταγράφεται καρέ-καρέ μπροστά στα μάτια μας και αποδεικνύουν ότι η πορεία της Πόρσε στο μοιραίο παρκινγκ της Εθνικής Οδού κοντώ στην Θήβα, ήταν ανεξέλεγκτη.

Απομονώσαμε τα καρέ του φρικιαστικού βίντεο και σταθήκαμε μόνο στις συνθήκες του ατυχήματος και όχι στις φρικτές εικόνες που εκτυλίχθηκαν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Η Πόρσε φαίνεται να μπαίνει στο παρκινγκ με μεγάλη ταχύτητα και με την αριστερή πλευρά. Σχεδόν σέρνεται πάνω στο πρανές και το γρασίδι που χωρίζει το πάρκινγκ από την Ε.Ο.

Ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιός του ιδιοκτήτη των Jumbo, που οδηγούσε φαίνεται να έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Το όχημα συνεχίζει να έχει μεγάλη ταχύτητα, με την οποία πέφτει πάνω στο σταθμευμένο όχημα, όπου επιβαίνουν μια μητέρα με τον τρίχρονο γιό της στην αγκαλιά.

Τα αυτοκίνητα σχεδόν διαλύονται και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, τα δύο οχήματα τυλίγονται στις φλόγες, από την ανάφλεξη των καυσίμων που προκάλεσε η τριβή των μετάλλων.

Εξ’ άλλου στα συντρίμμια του μοιραίου δυστυχήματος, βρέθηκε η μηχανή του αυτοκινήτου να έχει αποκολληθεί από το σασί του οχήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...