Αρχείο

Θα είναι η νίκη της Μαρίν Λε Πεν στη Γαλλία η νέα ήττα της Νέας Τάξης Πραγμάτων; - Κλονίζεται το σύστημα Σόρος και οι εκπρόσωποι του στο Βερολίνο

Θα είναι η νίκη της Μαρίν Λε Πέν στις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία η νέα ήττα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων; Είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ιδίως όσο η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου αυξάνει συνεχώς τα ποσοστά της, θεωρείται δεδομένο ότι περνάει στη δεύτερη φάση και πάει για την πρωτιά.

Νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα (BVA-Salesforce) δείχνει την Μαρίν Λε Πεν να κερδίζει ποσοστό της τάξεως του 27,5% στον πρώτο γύρο των εκλογών που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου. Το ποσοστό μάλιστα αυτό είναι αυξημένο κατά 2,5% από την προηγούμενη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε μόλις 20 ημέρες πριν στις 4 Φεβρουαρίου.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος του κέντρου, Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται να έρχεται στη δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο, με ποσοστό 21%. Το ποσοστό του είναι μειωμένο κατά 1% από την προηγούμενη δημοσκόπηση. Στην τρίτη θέση, ακολουθεί ο συντηρητικός Φρανσουά Φιγιόν, με ποσοστό 19%, το οποίο επίσης έχει μειωθεί κατά μία μονάδα από την προηγούμενη δημοσκόπηση.

Οι διεκδικητές της Γαλλικής προεδρίας λοιπόν κόντρα στην επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου φαίνεται να χάνουν από την δυναμική τους, λόγω και των σκανδάλων στα οποία είναι αναμεμειγμένοι, αλλά το σύστημα επιχειρεί να πλήξει και την Μαρίν Λε Πεν πότε στοχοποιώντας την ίδια και πότε στενούς της συνεργάτες.

Όσο η Ευρώπη συνεχίζει στην ίδια πολιτική, να επιβάλει δηλαδή την εξοντωτική λιτότητα στους λαούς και να ανέχεται τους μετανάστες και ειδικά τους μουσουλμάνους να αλωνίζουν και να σφαγιάζουν, τόσο τα ποσοστά της Μαρίν Λε Πεν θα ανεβαίνουν και θα πλησιάζει στη νίκη των εκλογών στα τέλη Απριλίου-αρχές Μαίου που κάποιοι σήμερα σπεύδουν να αποκλείσουν λέγοντας πώς θα περάσει στο δεύτερο γύρο αλλά εκεί θα ηττηθεί.

Είναι οι ίδιοι όμως που έλεγαν τα ίδια για το Brexit παλαιότερα και για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ. Κανείς δεν πίστευε πώς οι Βρετανοί θα ψηφίσουν υπέρ της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όμως συνέβη χωρίς μάλιστα να καίγεται σε κανέναν καρφί για το με ποιες συνθήκες θα πραγματοποιηθεί η έξοδος. Η βρετανική οικονομία έχει σταθεροποιηθεί και είναι θέμα χρόνου να παρουσιάσει και τάσεις ανάπτυξης λόγω της στενής συνεργασία με τις ΗΠΑ.

Κανείς επίσης από το σύστημα της παγκοσμιοποίησης δεν περίμενε πώς τις εκλογές στις ΗΠΑ θα τις κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ. Κι όμως έγινε. Πρόκειται για μία ήττα του συστήματος και νίκη των πολιτών που δεν αντέχουν άλλον τις πολυεθνικές και την ισοπέδωση των πάντων εντός των τειχών των χωρών τους. Δεν μπορούν πλέον Αμερικανοί, Ευρωπαίοι και όχι μόνο να δεχθούν ότι τους διοικεί ένα σύστημα που το διευθύνουν τα «αρπακτικά» των αγορών, όπως είναι ο Σόρος και ο Ρότσιλντ.

Ο Τραμπ έχει ξεκινήσει «πόλεμο» με αυτό το σύστημα και αυτός είναι ο λόγος που θέλουν ντε και καλά να τον καθαιρέσουν από το αξίωμα του Αμερικανού Προέδρου χτυπώντας των από πολλές πλευρές. Δεν είναι όμως καθ' όλου εύκολο να το καταφέρουν γιατί έχει μαζί τον Αμερικανικό λαό και χτίζει ισχυρές συμμαχίες. Πρώτη και καλύτερη αυτή με τη Μεγάλη Βρετανία και αν εκλεγεί η Μαρίν Λε Πεν ακόμη μία πολύ μεγάλη, με τη Γαλλία.

Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει μόνη της η Γερμανία να υπηρετεί το σύστημα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων και απλά μετά θα είναι θέμα χρόνου να συντριβεί και αυτή. Ήδη, η οικονομική πολιτική που επιβάλει το Βερολίνο στην Ε.Ε. την οδηγεί στην καταστροφή και την ευρωζώνη στη διάλυση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ