Κόσμος

Επιτυχημένες οι δοκιμές για το νέο ρωσικό βαρύ μεταγωγικό αεροσκάφος

Σύμφωνα με την PJSC "United Aircraft Corporation" το νέο ρωσικό βαρύ στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος Il-76MD-90A, έχει αποδείξει πλέον την αντοχή του κατά την διάρκεια των δοκιμών.

Το αεροσκάφος έκανε τις καθιερωμένες δοκιμές, συμππληρόνοντας 8000 ώρες πτήσης, στατικές δοκιμές, και δοκιμές με μέγιστο δυνατό φορτίο. Αυτά επιβεβαίωσαν την αντοχή του αεροσκάφους σύμφωνα με τον σχεδιασμό του αεροσκάφουν.

Νωρίτερα ένα από τα αναβαθμισμένα αεροσκάφη βαρέων στρατιωτικών μεταφορών IL-76MD-90A είχε κάνει μια πτήση από το Ουλιάνοφσκ στην πόλη Ζουκόφσκι ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο δοκιμών.

Ο εκσυγχρονισμός του αεροσκάφους περιλαμβάνει την τροποποίηση του συστήματος πλοήγησης πτήσης, την εγκατάσταση αερομεταφερόμενου αμυντικού συστήματος και την αναβάθμιση συστήματος επικοινωνίας σε σύστημα νέας γενιάς.

Το Il-76MD-90A είναι ένα νέο στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος (κωδικό όνομα: IL-476) που αναπτύχθηκε από Complex Ilyushin, θυγατρική της United Aircraft Corporation (UAC). Πρόκειται για μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του IL-76MD.

defencenews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ