Αρχείο

Διονύσης Μακρής: Ολόκληρος ο πλανήτης μας πορεύεται σε σύγχυση (βίντεο)

Ο εμφύλιος πόλεμος στην Αμερική μεταξύ του νεοεκλεγέντος προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του βαθέως όπως λέγεται Αμερικανικού κράτους μαίνεται. Ο Αμερικανικός εμφύλιος αφορά πόλεμο οικογενειών που απ’ ότι φαίνεται τα χάλασαν στην μοιρασιά. Η αμείλικτη σύγκρουση μεγιστάνων του πλούτου, θα φέρει στο προσκήνιο προφητείες Αγίων Γερόντων που έκαναν λόγο για μεγάλες καταστροφές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ).

Η Ελλάδα μας για άλλη μία φορά «χορεύει» στους ρυθμούς του τυχοδιώκτη Σόιμπλε και της συνοδοιπόρου αυτού, Άγγελλα Μέρκελ. Οι οποίοι κατά την γνωστή συνήθειά τους κουνούν επιτακτικά το δάχτυλό τους, ζητώντας να ρουφήξουν σαν τους βρικόλακες κι άλλο αίμα από τον Ελληνικό λαό. Έναν Ελληνικό λαό κουρασμένο πλέον και απογοητευμένο από τους ανίκανους ηγέτες του.

Δεν υπάρχει ελευθερία χωρίς Χριστό. Είναι επιτακτική ανάγκη να επαναστατήσει το Ελληνικό Έθνος, να ζωστούμε όλοι με τα άρματα τα αληθινά, τα άρματα της πίστεως, να θωρακιστούμε όλοι με την αρετή της ταπείνωσης, το υπέρ-όπλο του κάθε Χριστιανού, το οποίο τρέπει σε φυγή κάθε δαιμόνιο, σε άτακτη φυγή κάθε ταγκαλάκι.

Είναι καιρός να πάρουμε το «τσεκούρι» της Θείας Εξομολόγησης και με αυτό να πετσοκόψουμε όλα αυτά που μας αδρανοποιούν στον καναπέ του σπιτιού μας.

https://www.youtube.com/watch?v=BsTHR-4xuZg

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ - 19/2/2017
ΕΚΠΟΜΠΗ: ΄΄Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα΄΄ με τον Διονύση Μακρή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...