Υγεία

Δείτε τι θα συμβεί στον οργανισμό αν κόψετε ζάχαρη και αλκοόλ για ένα μήνα

Καθημερινά καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες ζάχαρης. Από την άλλη, δεν  είναι λίγοι εκείνοι που καταναλώνουν και μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Τόσο η ζάχαρη, όσο και το αλκοόλ  είναι δυο συνδυασμοί που εμποδίζουν το αδυνάτισμα.

Τι θα συμβεί άραγε στον οργανισμό μας αλλά και στο σώμα μας, αν πάρουμε την απόφαση να μειώσουμε ή και να πούμε αντίο στις κακές μας συνήθειες; (Γιατί μόνο ως κακές συνήθειες μπορούν να χαρακτηριστούν)

Την απάντηση μας τη δίνει ένας Ολλανδός, ο οποίος μπήκε στη διαδικασία να αποχαιρετήσει μια και καλή τις κακές του συνήθειες.

Ένα μήνα μετά, ο άνδρας θα πει:

«Αφορμή για να πω αντίο στις κακές μου αυτές συνήθειες στάθηκαν τα αποτελέσματα εξετάσεων. Αν και σε γενικές γραμμές ήμουν υγιής, ο γιατρός μου παρατήρησε πως η χοληστερόλη μου, ήταν τσιμπημένη. Με συμβούλεψε, να κόψω τη ζάχαρη και όλες τις τροφές που την περιέχουν. Όπως τοματοπολτέ, παγωμένο τσάι και σάλτσες. Μάλιστα με συμβούλεψε να τις αντικαταστήσω, με φρέσκα φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς. Επίσης μου είπε πως πρέπει να αποφεύγω τη συχνή κατανάλωση χάμπουργκερ, αλκοόλ και αναψυκτικών. Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Έχασα κιλά, η χοληστερίνη έπεσε ενώ ρυθμίστηκε και η πίεσή μου»

Το μόνο αρνητικό σε όλο αυτό, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, ήταν κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η αποκάλυψη αυτή του άνδρα δημοσιεύτηκε στις σελίδες πολλών περιοδικών του Ξένου- Τύπου

Της Κατερίνας Φραγκουλάκη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...