Αρχείο

Δήλωση-«βόμβα» από τον ΓΓ του ΟΗΕ: «Ο ναός που καταστράφηκε από τους Ρωμαίους στην Ιερουσαλήμ είναι εβραϊκός» - Που οδηγούν την ανθρωπότητα;

Μιλώντας στο ισραηλινό ραδιόφωνο ο γγ του ΟΗΕ Α. Γκουτέρες φέρεται να δήλωσε ότι είναι «απολύτως σαφές ότι ο ναός  καταστράφηκε από τους Ρωμαίους στην Ιερουσαλήμ ήταν ένας εβραϊκός ναός."

Ο νέος επικεφαλής του ΟΗΕ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει «καμία αμφιβολία» ότι η Ιερουσαλήμ είναι ιερή και για τις τρεις από τις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες.

Είπε επίσης, σύμφωνα με το ισραηλινό ραδιόφωνο, ότι δεν είχε καμία πρόθεση να πιέσει για μια ειρηνευτική διαδικασία μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων, αν και ο ίδιος πιστεύει στην λύση των δύο κρατών και  θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό το στόχο, αν και εφόσον του ζητηθεί.

Ο Ahmad Majdalani, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της οργάνωσης για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης  είπε ότι οι δηλώσεις «υπονομεύσουν την αξιοπιστία του ΟΗΕ ως έναν οργανισμό που θα πρέπει να στηρίξει τα κατεχόμενα και τους Παλαιστινίους».

«Φαίνεται ότι ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών δεν γνωρίζει από πολιτισμό  και δεν έχει γνώση της αποστολής του» , είπε ο Majdalani, ο οποίος χρησιμεύει επίσης ως σύμβουλος για τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς.

Ο ίδιος δήλωσε δια μέσου του κινεζικού πρακτορείου ειδήσεων  Xinhua,  προς τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ να αποσαφηνίσει τη θέση του,  που δίνει το πράσινο φως στην  νέα Ιερουσαλήμ.

Η επιτροπή παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO ενέκρινε ψήφισμα   τον Οκτώβριο, χωρίς να κάνει  καμία αναφορά στους εβραϊκούς  δεσμούς με το Όρος του Ναού, αναφερόμενη αποκλειστικά στον ιερό χώρο όπως  είναι γνωστός  στο Ισλάμ, δηλαδή το Τζαμί του Al-Aqsa Mosque / Al-Haram Al-Sharif.

Ο γγ του ΟΗΕ όμως έβαλε τα πράγματα στην θέση τους προδικάζοντας τις μελλοντικές εξελίξεις για την κατασκευή του Τρίτου ναού από τους Εβραίους.

Την ίδια στιγμή ο  Fayez Abu Eitah,  γενικός γραμματέας του επαναστατικού συμβουλίου της Φατάχ, δήλωσε ότι οι δηλώσεις του γγ του ΟΗΕ είναι απαράδεκτες πολιτικά και ηθικά.

«[Οι δηλώσεις] είναι μια άμεση επίθεση στο δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού στην ιερή πόλη, μεροληπτεί υπέρ της θέσης της κατοχής, και μοιάζει να χορηγεί νομιμοποίηση στην παράνομη παρουσία του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ» ,  δήλωσε ο ο  Fayez Abu Eitah .

Επιπλέον, ο Παλαιστίνιος εκπρόσωπος της UNESCO Mounir Anastas απέρριψε τις δηλώσεις Γκουτέρες με τις οποίες υποστηρίζει  ότι το Όρος του Ναού είναι ιερός τόπος για την σημιτική θρησκεία, σύμφωνα με τα επίσημο ραδιόφωνο της Παλαιστίνης .

Σε άρθρο μας με τίτλο (ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο N.Τραμπ μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ για να κατασκευαστεί ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα), είχαμε αναφέρει ότι «φωτιά» παίρνει η Μέση Ανατολή καθώς ο  Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ θέλει την μετακίνηση  της έδρας της αμερικανικής πρεσβείας  από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, αναγνωρίζοντας στην ουσία την πόλη αυτή ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, ως ένα βήμα για την κατασκευή του Τρίτου Ναού των Εβραίων .

Όλοι οι ορθόδοξοι, Έλληνες, Ρώσοι , Βούλγαροι , Αρμένιοι κά.  γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού του Σολομώντα αποτελεί την «επιτομή» των μελλούμενων γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα και όλον τον πλανήτη.

Το πρώτο βήμα για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου αποτελεί την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του εβραϊκού κράτους από τις ΗΠΑ.

Ο αποκαλούμενος   «Τρίτος Ναός στην Ιερουσαλήμ» θα είναι ο χώρος προσευχής για όλα τα έθνη (!!!). Κάθε  Ραβίνος  του Ισραήλ, χωρίς καμία εξαίρεση, «προφήτευε» ότι  ο ναός αυτός θα ανακατασκευαζόταν σύντομα , εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή  παγκόσμιας αρμονίας και ειρήνης .

Το «κίνημα» για την ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού γεννήθηκε περίπου  πριν 2.000 χρόνια , κατά τη στιγμή της καταστροφής εκ θεμελίων του Δευτέρου Ναού  από το Ρωμαίο αυτοκράτορα Τίτο  το 70 μ.χ., αναφέρει εβραϊκό άρθρο για το θέμα αυτό που "καίει¨το Ισραήλ εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Τρίτος ναός σύμφωνα με πληροφορίες έχει σχεδιαστεί και ετοιμάζεται να ανεγερθεί στο "επόμενο"  διάστημα ανοίγοντας παράλληλα τους «ασκούς του Αιόλου» για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

https://youtu.be/DmlubidKPT4?t=1

https://youtu.be/BdDgXyK6A6o?t=43

https://youtu.be/SMA4TBhOLnY

https://youtu.be/M58fM2ae7Zw?t=1

https://youtu.be/q0qMwUGE1jU?t=1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...