Πολεμική αεροπορία

Άξιοι! Οι Φρουροί του Αιγαίου μας: «Δεν κάνουμε πίσω ούτε για να πάρουμε φόρα» (βίντεο)

Οι ιπτάμενοι φρουροί του Αιγαίου μίλησαν στον ALPHA για τις καθημερινές μάχες που δίνουν πάνω από το Αιγαίο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΙΛΟΤΩΝ:
«Αυτό που γίνετε εδώ στην Ελλάδα με τους Τούρκους, να ξέρει ο Ελληνικός λαός δεν γίνετε σε καμία άλλη χώρα. Να έρχονται οπλισμένοι, οπλισμένα αεροσκάφη, να πηγαίνουμε να τους αναχαιτίζουμε, να ερχόμαστε πολύ κοντά σε σημείο που να βλέπουμε και τους χειριστές μέσα… και μετά να σηκώνονται και να φεύγουνε. Αυτό δεν το ζει κανένας ιπτάμενος πιλότος μαχητικού σε καμία άλλη χώρα.»

«Σε καμία περίπτωση δεν αγχωνόμαστε γιατί είμαστε έτοιμοι! Το κάνουμε αυτό κάθε μέρα με αναλυτικές ενημερώσεις και απ-ενημερώσεις μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πάρα πολύ καλά και είμαστε πανέτοιμοι για αυτό το πράγμα. Τώρα από κει και πέρα αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι.., στην προκειμένη περίπτωση όταν χρειαστεί μπορούμε να θυσιάσουμε τα πάντα και αυτό θα το κάνουμε χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Και πλέον αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι.., γενικά η ψυχολογία μας είναι ότι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ!!»

 

https://www.youtube.com/watch?v=1tKsjh4NXZU

Δελτίο ειδήσεων ALPHA 23/2/2017

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...