Ελληνοτουρκικά

Το χρεοκοπημένο πολιτικό προσωπικό έτρεξε στα "καταφύγια" υπό το φόβο ελληνοτουρκικού πολέμου - Έτοιμες οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να στείλουν τους Μογγόλους στα βάθη της Ανατολίας


Δυστυχώς σε αυτές τις κρίσιμες ώρες δεν υπάρχει εθνική ομοψυχία και ενότητα με υπαιτιότητα κυρίως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ευθύνονται για το σημερινό χάλι των εθνικών μας θεμάτων. Το σύνολο των πολιτικών της αντιπολίτευσης φαίνεται ότι επιθυμούν μια Ελλάδα με Ένοπλες Δυνάμεις στα "4". Είναι αυτοί που υιοθέτησαν το δόγμα της "στρατηγικής ψυχραιμίας"του Ε.Βενιζέλου και του αυτο-αφοπλισμού", το χορό των ζειμπέκικων και της παράδοσης άνευ όρων της χώρας. 

Είμαστε οι τελευταίοι που θα υπερασπιστούμε τα πεπραγμένα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι κάποιος πρέπει να δώσει τις σωστές απαντήσεις στους ψευτόμαγκες Τούρκους. Ακόμη και αν ορισμένοι από τους πολιτικούς μας..."μύρισαν" μέχρι εδώ..

Αρκετά έκαναν την χώρα κλοτσοσκούφι με τους Τούρκους να μπαίνουν και να βγαίνουν όποτε θέλουν. Να δώσουν πράσινο φως στις Ένοπλες Δυνάμεις να κάνουν τη δουλειά τους και όσοι επιθυμούν να φύγουν από την χώρα. Γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρουν δεν είναι καλές στο Έθνος.

Η δικιά τους στρατηγική χρεοκόπησε όπως χρεοκόπησε οικονομικά και η χώρα.

Το δύσκολα τώρα πάντως ξεκίνησαν για τον Π.Καμμένο. Αν κάνει πίσω από τις κόκκινες γραμμές και την επίδειξη ισχύος που έκανε, τότε πολιτικά εξαφανίζεται και η χώρα θα υποστεί Ίμια Νο2.

Οι Τούρκοι θα τον δοκιμάσουν στην πράξη.

Γι αυτό και πρέπει να συγκληθεί άμεσα το ΚΥΣΕΑ, να επανδρωθούν βραχονησίδες και να κληθούν και οι έφεδροι καταδρομείς.

Τα αστεία με την εθνική ακεραιότητα της χώρας τελείωσαν προ πολλού.

Τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σχολίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος, υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

"Ακριβώς επειδή Πρωθυπουργός είναι ο κ. Τσίπρας και υπουργός ο κ. Καμμένος, ανησυχούμε για τα εθνικά μας θέματα.

Γιατί μόνο ανεύθυνοι και επικίνδυνοι θα επέλεγαν αντί του ενιαίου εσωτερικού μετώπου στα εθνικά θέματα, τον διχασμό και την πόλωση" τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος.

Σχόλιο μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έκανε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, για τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου σε σχέση με την Τουρκία.

«Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες ας μιλάει μόνο το υπουργείο Εξωτερικών» ζήτησε ο κύριος Κουμουτσάκος και συμπλήρωσε πως «καθήκον» του υπουργού Άμυνας είναι «η επιχειρησιακή ετοιμότητα και όχι η θορυβώδης επικαιρότητα».

Τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου σχετικά με τις προκλήσεις των Τούρκων στα Ίμια σχολίασε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η Αμυντική και η Εξωτερική Πολιτική μας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να ασκείται με βερμπαλισμούς στην τηλεόραση», έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για κομματική εκμετάλλευση ούτε για επιθέσεις κατά πολιτικών φαντασμάτων», σχολιάζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος μετά τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

«Αποκλειστικά αρμόδιο να απαντά στις απαράδεκτες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπ. Εξ. είναι το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών» σημειώνει σε άλλη του ανάρτηση.

"Παιδιά" οι δειλοί να φεύγουν...Το ηθικό των Ε.Δ είναι στα ύψη...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...